TipiKursi online
REGJISTRI
20342B - Zgjidhje të avancuara të Microsoft Exchange Server 2013

20342B XCHARX Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Course & Certification

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Zgjidhje të avancuara të trajnimit të Microsoft Exchange Server 2013

Ky modul do t'u mësojë nxënësve se si të konfigurojnë dhe administrojnë një mjedis mesazheve XMUMX të MS Exchange Server. Ky modul gjithashtu do t'ju mësojë se si të konfiguroni Exchange Server 2013 dhe do të ofrojë praktikat më të mira, udhëzimet dhe konsideratat që do t'i ndihmojnë studentët të zgjedhin vendosjen e Exchange Server.

Objectives of Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Course

Prerequisites for Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Certification

 • Kaluar 70-341: Zgjidhjet kryesore të Microsoft Exchange Server 2013, ose ekuivalent
 • Minimumi dy vjet përvojë pune me Exchange Server
 • Përvoja minimale prej gjashtë muajsh që punon me Exchange Server 2010 ose Exchange Server 2013
 • Përvoja minimale prej dy vjetësh që administron Windows Server, duke përfshirë Windows Server 2008 R2 ose Windows Server 2012
 • Minimum prej dy vjet përvojë pune me Active Directory
 • Përvoja minimale prej dy vjetësh që punon me zgjidhjen e emrit, duke përfshirë DNS
 • Përvojë pune me certifikatat, duke përfshirë certifikatat e infrastrukturës kryesore publike (PKI)
 • Përvojë pune me Windows PowerShell

Course Outline Duration: 5 Days

Moduli 1: Hartimi dhe Zbatimi i Resilitetit të Faqes

Ky modul shpjegon se si të dizajnohet dhe implementohet qëndrueshmëria e faqes për Exchange Server 2013.Mësime

 • Site Resilience and High Availability in Exchange Server 2013
 • Planifikimi i një Implementimi Resilient të Faqes
 • Zbatimi i Resilience faqes

Lab: Projektimi dhe Zbatimi i Rezilitetit të Faqes

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të dizajnojnë dhe zbatojnë qëndrueshmërinë e faqes për Exchange Server 2013.

Moduli 2: Planifikimi i virtualizimit për Microsoft Exchange Server 2013

Ky modul shpjegon se si të planifikojë një strategji të virtualizimit për rolin e Exchange Server 2013.Mësime

 • Planifikimi i një vendosjeje Hyper-V në Exchange Server 2013
 • Virtualizimi i roleve të serverit Exchange Server 2013

Lab: Planifikimi i virtualizimit të roleve të Exchange Server

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të planifikojnë një strategji të virtualizimit për rolet e Exchange Server 2013.

Moduli 3: Pamje e përgjithshme e mesazheve të Unifikuara të Exchange Server 2013

Ky modul shpjegon konceptin bazë të Mesazhimit të Unifikuar në Exchange Server 2013.Mësime

 • Përmbledhje e Teknologjive të Telefonisë
 • Mesazhimi i Unifikuar në Exchange Server 2013
 • Komponentët e Mesazhimit të Unifikuar

Lab: Përmbledhje e mesazheve të unifikuara

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të shpjegojnë konceptin themelor të Mesazhimit të Unifikuar në Exchange Server 2013.

Moduli 4: Hartimi dhe Implementimi i Mesazhimit të Unifikuar të Exchange Server 2013

Ky modul shpjegon se si të dizajnohet dhe implementohet Exchange Server 2013 Unified Messaging.Mësime

 • Projektimi i një vendosje të mesazheve të unifikuar
 • Vendosja dhe Konfigurimi i Përbërësve të Mesazheve të Unifikuara
 • Projektimi dhe Implementimi i Integrimit të UM të 2013 Exchange Server me Lync Server 2013

Lab: Projektimi dhe Implementimi i Mesazhimit të Unifikuar të Exchange Server 2013

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të dizenjojnë dhe implementojnë Shërbimin e Mesazheve të Unifikuara të Shkëmbimit 2013.

Moduli 5: Projektimi dhe Implementimi i Sigurisë së Transportit të Mesazhit

Ky modul shpjegon mënyrën e hartimit dhe zbatimit të sigurisë së transportit të mesazhit.Mësime

 • Përmbledhje e Politikave të Mesazhimit dhe Kërkesave të Përputhshmërisë
 • Hartimi dhe Zbatimi i Pajtueshmërisë së Transportit
 • Designing and Implementing Active Directory Rights Management Services (AD RMS) Integration with Exchange Server 2013

Lab: Projektimi dhe Implementimi i Sigurisë së Transportit të Mesazhit

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të hartojnë dhe zbatojnë sigurinë e transportit të mesazhit.

Moduli 6: Hartimi dhe Zbatimi i Ruajtjes së Mesazheve

Ky modul shpjegon se si të dizajnojë dhe zbatojë ruajtjen e porosive në Exchange Server 2013.Mësime

 • Përmbledhje e menaxhimit dhe arkivimit të shënimeve të mesazheve
 • Projektimi i Arkivimit në Vend
 • Hartimi dhe Zbatimi i Ruajtjes së Mesazheve

Lab: Hartimi dhe Zbatimi i Ruajtjes së Mesazheve

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të hartojnë dhe zbatojnë ruajtjen e porosive në Exchange Server 2013.

Moduli 7: Hartimi dhe Implementimi i Pajtueshmërisë së Mesazhimit

Ky modul shpjegon mënyrën e hartimit dhe zbatimit të pajtueshmërisë së mesazheve.Mësime

 • Projektimi dhe Zbatimi i Parandalimit të Humbjes së të Dhënave
 • Projektimi dhe Zbatimi i Vendit
 • Projektimi dhe zbatimi i eDiscovery-it në vend

Lab: Projektimi dhe Zbatimi i Pajtueshmërisë së Mesazhimit

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të hartojnë dhe implementojnë pajtueshmërinë e mesazheve.

Moduli 8: Hartimi dhe Zbatimi i Sigurisë Administrative dhe Auditimit

Ky modul shpjegon se si të dizajnohet dhe implementohet siguria administrative në një mjedis 2013 të Exchange Server.Mësime

 • Hartimi dhe Zbatimi i Kontrollit të Qasjes së Bazuar në Role (RBAC)
 • Hartimi dhe Zbatimi i Lejeve të Ndara
 • Planifikimi dhe Zbatimi i Regjistrimit të Auditimit

Lab: Projektimi dhe Zbatimi i Sigurisë Administrative dhe Auditimit

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të dizenjojnë dhe zbatojnë sigurinë administrative në një mjedis 2013 Exchange Server.

Moduli 9: Menaxhimi i Exchange Server 2013 me Exchange Management Shell

Ky modul shpjegon se si të përdorë Windows PowerShell 3.0 për të menaxhuar Exchange Server 2013.Mësime

 • Përmbledhje e Windows PowerShell 3.0
 • Menaxhimi i Marrësit të Exchange Server duke përdorur Shellin e Menaxhimit të Exchange-it
 • Përdorimi i Windows PowerShell për të menaxhuar Exchange Server

Lab: Menaxhimi i Microsoft Exchange Server 2013 duke përdorur Exchange Management Shell

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të përdorin Windows PowerShell 3.0 për të menaxhuar Exchange Server 2013.

Moduli 10: Projektimi dhe Implementimi i Integrimit me Microsoft Exchange Online

Ky modul shpjegon se si të dizajnohet dhe implementohet integrimi me Exchange Online.Mësime

 • Planifikimi për Exchange Online
 • Planifikimi dhe Zbatimi i Migracionit në Exchange Online
 • Planifikimi për të bashkëjetuar me Exchange Online

Lab: Projektimi i Integrimit me Exchange Online

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të hartojnë dhe implementojnë integrimin me Exchange Online.

Moduli 11: Projektimi dhe Zbatimi i Bashkëjetesës së Mesazhit

Ky modul shpjegon mënyrën e dizajnimit dhe implementimit të bashkëjetesës mesazheve.Mësime

 • Projektimi dhe Zbatimi i Federatës
 • Projektimi i bashkëjetesës midis organizatave Exchange Server
 • Projektimi dhe Zbatimi i Lëvizjeve të Kutisë Postare të Pyllit

Lab: Zbatimi i bashkëjetesës mesazheve

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të krijojnë dhe zbatojnë bashkëjetesën e mesazheve.

Moduli 12: Hartimi dhe Implementimi i Përmirësimeve të Exchange Server

This module explains how to design and implement upgrades from previous Exchange Server versions.Mësime

 • Planifikimi i përmirësimit nga versionet e mëparshme të serverit të Exchange
 • Zbatimi i Upgrade nga versioni i mëparshëm Exchange

Lab: Përmirësimi nga Exchange Server 2010 në Exchange Server 2013

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të hartojnë dhe zbatojnë përmirësimet nga versionet e mëparshme Exchange Server.

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Pas përfundimit të "Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 TrainingXCHARX Candidates need to take 70-342 Exam for its certification.

20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training in Gurgaon | 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 from our 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training. Our 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013.

Innovative technology solutions is well-equipped 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training Introduction

20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013. After visualizing the demand of 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013, Innovative Technology solutions started offering 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training in Gurgaon for individual and 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

 • Best corporate trainers are delivering training.
 • 100% hands on.
 • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
 • Corporate trainers for 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training
 • Standard training curriculum as suggested by Principle.
 • 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
 • Preparation for JOB interview or placement
 • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013, Corporate trainer for 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 , Bootcamp for 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training. Best 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training programme. Taking online or classroom 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training from India is always cost effective.


ShqyrtimeAre you looking for 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 Certification training in India


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training in Gurgaon


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training from India


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 online training


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 classroom training


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 certification

✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 video tutorial


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training in India


✓ Enterprise training on 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013


✓ Use 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 efficiently


✓ 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 guide


✓ best 20342B: Advanced Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 training institutes in delhi ncr