TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 3
REGJISTRI

Kurs Angular JS 2.0 Trajnimi dhe Certifikimi

Kurs Angular JS 2.0 Trajnimi dhe Certifikimi

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

AngularJS 2.0 Vështrim i përgjithshëm i kursit

Performanca është përmirësuar në Angular 2.0 krahasuar me Angular 1.x. Bootstrap tani është platformë specifike në 2.o këndore. Pra, nëse aplikacioni është bootstrap nga shfletuesi ai do të thërrasë bootstrap të ndryshme krahasuar me aplikacionin celular. Pra, për bootstrap të shfletuesit. Nuk ka mbështetje në celular në Angular 1.x. AngularJS 2.0 është bërë duke mbajtur parasysh arkitekturën e orientuar drejt celularit. Ka biblioteka, domethënë skriptë amë, që ndihmon zhvillimin e shpejtë të celularëve celular 2.

Objektivat e trajnimit AngularJS 2.0

 • AngularJS 2 është më i shpejtë dhe më i lehtë se Angular 1.
 • Ai mbështet versionin më të fundit të shfletuesve dhe gjithashtu mbështet shfletuesit e vjetër duke përfshirë IE9 + dhe Android 4.1 +.
 • Është një kornizë ndër-platformash.
 • Angular 2 është përqendruar kryesisht në aplikacionet mobile.
 • Struktura e kodit është shumë e thjeshtuar se versioni i mëparshëm i këndit.
 • Keni një zotërim të fortë se si përdoret modeli Model-View-Controller (MVC) brenda një aplikacioni Angular 2.
 • Përdorni sintaksën TypeScript kur shkruani aplikacionet tuaja.
 • Menaxho varësitë e ndërtimit me npm.
 • Menaxho varësitë e front-end me Bower.
 • Menaxhoni rrjedhën e punës tuaj të zhvillimit me gulp.
 • Shkruani një aplikacion bazë Angular2 duke përdorur një model, përbërës të shumëfishtë, forma, emetues të ngjarjeve dhe tubacione.

Audienca e synuar e kursit AngularJS 2.0

Zhvilluesit me eksperiencë në internet me një zhvillim minimal prej gjashtë muajsh AngularJS që duan të:

 • Mësoni më shumë për ekosistemin AngularJS
 • Kuptoj tani mekanizmat e zhvillimit si Gulp mund t'i bëjnë ato më produktive
 • Të dyja testet e njësisë dhe fundi për t'i dhënë fund testimit të aplikacionit të tyre AngularJS
 • Mësoni më shumë për brendësitë e AngularJS
 • Optimizoni produktivitetin e tyre gjatë ndërtimit të aplikacioneve AngularJS

Parakushtet për Certifikimin AngularJS 2.0

Ju duhet të keni një kuptim themelor të JavaScript dhe çdo redaktuesi teksti. Ndërsa do të zhvillojmë aplikacione të bazuara në ueb duke përdorur Angular 2, do të ishte mirë nëse keni një kuptim të teknologjive të tjera të internetit si HTML, CSS, AJAX, AngularJS etj.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 1. Angular 2 në Veprim
  • Pse përdoret AngularJS 2?
  • Bazat e TypeScript
 2. Përmbledhje e Arkitekturës
  • Komponentet, Bootstrap dhe DOM
  • Direktivat dhe tubacionet
  • Lidhja e të dhënave
  • Injeksion i varësisë
  • Shërbimet dhe logjika të tjera të biznesit
  • Përhershme e të dhënave
  • Kurs
 3. Komponentet
  • Metadata e komponentit
  • Zgjedhësi i komponentëve
  • Modeli i komponentit
  • Dizajni një komponent
  • Përdorimi i komponentëve të tjerë në një komponent
  • Interpolimi dhe konteksti i shprehjes
  • Lidhja e detyrueshme
  • Ngjarje e detyrueshme
  • Marrja e të dhënave në komponentë me të dhëna
  • Nënshkrimit të ngjarjeve të komponentëve me dalje
 4. Direktivat dhe tubacionet
  • Direktivat strukturore-ngIf
  • Direktivat strukturore-ngFor
  • Direktivat e atributeve të ndërtuara
  • Direktivat e tipareve me porosi
  • Përdorimi i vlerave të direktivës
  • Puna me ngjarjet në direktiva
  • Tubacione këndore të ndërtuara
  • Tubacione këndore me porosi
 5. Format
  • Forma këndore
  • Modele të orientuara nga modeli
  • Format e drejtuar nga modeli
  • Ndërtimi i validimit
  • Validation-porosi
  • Menaxhimi i gabimeve
 6. Injeksioni i Varësisë dhe Shërbimet
  • Si Angular bën injektimin e varësisë
  • Shërbimet në Angular
  • Injektimi i konstruktorit të klasës
  • Ndërtimi i një shërbimi
  • Regjistrimi i ofruesve në Bootstrap
  • Dekoruesi i injektuar
  • Toka e errët
 7. HTTP
  • Paketa Angular 2 HTTP
  • Përdorimi i një fundi tallës për thirrjet HTTP
  • Përdorimi i thirrjeve HTTP për GET
  • Përdorimi i UrlSearchParams
  • Përdorimi i HTTP për POST, PUT, dhe DELETE thirrjeve
 8. Kurs
  • Paketa e kursit Angular 2
  • Konfigurimi i rrugës
  • Njësitë e Router
  • Routeri u largua
  • Përdorimi i klasës router për të lundruar

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime