TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 2
REGJISTRI
Kurs trajnimi dhe Certifikimi AngularJS 1.5

Kurs trajnimi dhe Certifikimi AngularJS 1.5

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

AngularJS 1.5 Vështrim i përgjithshëm i kursit

AngularJS është një kornizë strukturore për aplikacionet dinamike të internetit. Është një Javascript kornizë dhe mund të shtohet në një faqe HTML me një tag script. Kjo ju lejon të përdorni HTML si gjuhë template dhe ju lejon të zgjeroni sintaksën e HTML për të shprehur qartë dhe shkurtimisht komponentët e aplikacionit tuaj. Lidhja e të dhënave dhe injektimi i varësisë eliminojnë shumicën e kodit që aktualisht keni për të shkruar. Dhe të gjitha ndodhin brenda shfletuesit, duke e bërë atë një partner ideal me ndonjë teknologji të serverit.

Objektivat e trajnimit Angualar JS 1.5

 • AngularJS është një kornizë e fuqishme e zhvillimit të bazuar në JavaScript për të krijuar aplikacionin RICH Internet (RIA).
 • AngularJS u ofron zhvilluesve mundësitë për të shkruar aplikacionin e klientit (duke përdorur JavaScript) në një mënyrë të pastër MVC (Model View Controller).
 • Aplikimi i shkruar në AngularJS është në pajtueshmëri me ndër-browser. AngularJS trajton automatikisht kodin JavaScript të përshtatshëm për çdo shfletues.
 • AngularJS është burim i hapur, plotësisht i lirë, dhe përdoret nga mijëra zhvillues anembanë botës. Është licencuar nën versionin e licencës Apache 2.0.
 • Ndërtoni RIA duke përdorur Angular.js
 • Shfrytëzoni lidhjen me dy drejtime të ofruara nga Angular.js
 • Kuptojnë dhe përdorin direktiva të ndryshme të ofruara nga Angular.js
 • Përdorni injektimin e varësisë për mirëmbajtje më të mirë
 • Krijo direktiva të personalizuara
 • Përdorni bower.js për menaxhimin e varësisë nga ana e klientëve
 • Përdorni grunt.js për detyrat e kryera zakonisht në zhvillimin e aplikacionit JavaScript

Prerequisites for AngularJS 1.5 Certification

 • Njohuri të moderuara të HTML, CSS dhe Javascript
 • MVC themelore (Modeli, Pamja, Kontrolluesi)
 • Modeli DOM (Document Object Model)
 • kandidatët duhet të njihen me ndonjë teknologji zhvillimi të internetit

Intended Audience of AngularJS 1.5 Course

Zhvilluesi i uebit i cili dëshiron të ndërtojë aplikacione më të mira të websit me thjeshtësinë dhe elegancën e JavaScript-it.

 • Developers
 • Arkitektët

Course Outline Duration: 2 Days

 1. Hyrje në Angular.JS
  • Si Angular.js është i vetëdijshëm
  • Diferenca midis Backbone.js dhe Angular.js
 2. Bllokon ndërtimi Angular.js
  • Komponenti i kontrollorit
  • Komponenti i modelit
  • Shiko Komponentin
  • Direktivat
  • Filtra
  • Sherbimet
  • DI në Angular.js
 3. Anatomia e aplikacioneve të Angular.js
  • Krijimi i kufijve duke përdorur ng-app
  • Kontrolluesi i Model Shiko
  • Modelet dhe Lidhja e të Dhënave
  • Elemente përsëritëse në shabllone
  • Përdorimi i shprehjeve, klasave dhe stilet CSS
  • Përdorimi i kontrollorëve për ndarjen e përgjegjësisë së UI
  • Duke iu përgjigjur ndryshimeve të modelit
 4. Lidhja e të dhënave në Angular.js
  • Kuptimi i direktivave të integruara
  • Zgjidhja e fushës
  • Një mënyrë dhe dy mënyra e të dhënave të detyrueshme
 5. Përdorimi i Filtrave
  • Përmbledhje e filtrave
  • Kuptimi i shprehjeve të filtrit
  • Ndërtimi i filtrave me porosi
 6. Sherbimet
  • Përmbledhje e Shërbimeve
  • Modulariteti duke përdorur Shërbimet
  • Shërbimet për injektim
 7. Direktivat
  • Përmbledhje e direktivave
  • Krijimi i direktivave
  • Direktiva Përcaktimi Objekt
  • Përpilimi dhe lidhja
  • Krijimi i komponentëve
 8. Komunikimi me serverat
  • Komunikimi mbi $ http
  • Konfigurimi i kërkesave
  • Dërgimi i headers Http
  • Caching Përgjigjet
  • Transformimi i Kërkesës dhe Përgjigjes
  • Përdorimi i burimeve të RESTful
  • Komunikimi mbi WebSockets
 9. Testimi i Njësisë
  • Testimi i modeleve duke përdorur Jasmine
  • Konsideroni konsideratat për Direktivat dhe Filtrat
  • Përdorimi i talljeve këndore
 10. Modular JavaScript
  • Teknika për modularizimin e kodit JavaScirpt
 11. i llojllojshëm
  • Përmbledhje e moduleve këndore të OSS
  • Përshtatja e moduleve këndore

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.