TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 3
REGJISTRI

Kursi i trajnimit dhe Certifikimi i Mundshëm

Kursi i trajnimit dhe Certifikimi i Mundshëm

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Vështrim i përgjithshëm i kursit të trajnimit

Një e Përbashkët është një pajisje imagjinar e aftë për komunikim të menjëhershëm ose më të shpejtë se sa i lehtë (i quajtur superluminal). Mund të dërgojë dhe të marrë mesazhe në dhe nga një pajisje përkatëse mbi çdo distancë pa vonesë. Ansibles ndodhin si pajisje komplot në science fiction.

Parakusht për Trajnimin e Mundshëm

Njohuri themelore të LINUX (SUSE, Ubuntu, UNIX) dhe komandat.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 1. Prezantimi
  • Prezantimi
  • Çfarë është e mundur?
  • Menaxhimi i ndryshimit
  • Sigurimin
  • Automatizim
  • orkestrim
  • Pse përdoret e mundur?
  • Yamla
  • Siguri e integruar
  • shtyhet
  • përfundim
 2. Arkitektura dhe Fluksi i Procesit
  • Arkitektura Hyrje
  • Kërkesat e sistemit
  • Përmbledhje e komponentëve
  • Procesi i ekzekutimit dhe rrjedhjes
  • Llojet e Ekzekutimit
  • Arkitektura Përfundimi
 3. Krijimi i mjedisit
  • Prezantimi
  • Instalimi i Vagrant dhe VirtualBox
  • Konfiguro Vagrant
  • Instalimi i kuptueshëm
  • Testimi i laboratorit me komandat e para të mundshme
 4. Inventari dhe Konfigurimi i Mundshëm
  • Hyrje në Inventar dhe Konfigurim
  • Bazat e inventarit
  • Demo: Bazat e inventarit
  • Zvogëlimi me Multiple Files
  • Demo: Zvogëlimi me Multiple Files
  • Bazat e Përshtatshme të Konfigurimit
  • Demo: Konfigurimi i Përshtatshëm
  • Demo: Duke punuar me Sistemet Bazë Python3
 5. Modulet e mundshme
  • Modulet e mundshme Hyrje
  • Bazat e Modulave të Mujshëm
  • Demo: Përdorimi i modulit Docs dhe Yum Module
  • Demo: Përdorimi i modulit të konfigurimit
 6. Luan dhe Playbooks
  • Prezantimi
  • Plays dhe Basics Playbook
  • Demo: Playbook bazë
  • Playbook Logic dhe më shumë
  • Demo: Përdorimi i avancuar i Playbook
 7. Rolet
  • Hyrje në role
  • Bazat e roleve
  • Demo: Krijimi i roleve
  • Hyrje e mprehtë Galaxy
  • Demo: Përdorimi i Galaxy-t të Dashur

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.


Shqyrtime