TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 3
REGJISTRI

Arkitekturë në trajnimin e AWS

Arkitekturë në Kursin e Trajnimit të AWS dhe Certifikimi

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Arkitekturë në Vështrimin e Trajnimit të AWS

Arkitektimi në AWS (Amazon Web Services) Kursi i trajnimit përfshin konceptet teknike të ndërtimit të infrastrukturës AWS. Qëllimi i kursit është të mësojë arkitektët e zgjidhjes se si ata mund të përdorin më së miri AWS cloud duke shfrytëzuar shërbimet AWS. Ajo gjithashtu do të japë aftësi për të integruar këto shërbime në zgjidhje të bazuara në cloud. Pjesëmarrësit gjithashtu do të mësojnë modelet e rekomanduara të dizajnit dhe praktikat më të mira të cloud AWS për dizajnimin dhe optimizimin e zgjidhjeve të TI (Teknologjisë Inovative). Trajnimi i AWS-së do t'i kalojë studentët përmes disa studimeve të rasteve që paraqesin zgjidhje reale të infrastrukturës botërore të klientëve të AWS dhe shërbimet ose strategjitë e zbatuara prej tyre. Pjesëmarrësit mund të hyjnë në duart e laboratorëve për të ndërtuar infrastrukturën e Amazon Web Services përmes sesioneve të udhëzuara.

Objektivat e Arkitekturës në Trajnimin e AWS

 • Ndiqni praktikat më të mira të arkitekturës së AWS dhe parimet e rekomanduara për të marrë vendimet e infrastrukturës së TI.
 • Arkitekt është një zgjidhje e besueshme dhe e disponueshme për shërbimet e AWS.
 • Zbatimi i karakteristikave të elasticitetit dhe fleksibilitetit në infrastrukturën e IT duke përdorur shërbimet e menaxhuara nga AWS.
 • Minimizoni kostot dhe përmirësoni performancën duke bërë që infrastruktura e bazuar në AWS të jetë shumë efikase.
 • Përdorni kornizën e mirë të arkitektuar për të përmirësuar arkitekturën e IT me AWS

Audienca e synuar e arkitekturës në kursin e AWS

This course is intended for Solutions Architects & Design Engineers who wish to learn how to implement & design IT infrastructure solutions on Amazon Web Services platform.

Parakushtet për Arkitekturën në Certifikimin e AWS

Kandidatët duhet të kenë njohuri AWS Essentials teknike

 • Njohja e punës së sistemeve të shpërndara
 • Njohja me konceptet e përgjithshme të rrjetëzimit
 • Njohja e punës së arkitekturave multi-shtresore
 • Njohja me konceptet e informatikës cloud

Course Outline Duration: 3 Days

Dita 1

 • Njohuri AWS Core
 • Projektimi i mjedisit tuaj
 • Marrja e mjedisit tuaj shumë të disponueshëm
 • Forklifting një Aplikimi ekzistues mbi AWS

Dita 2

 • Ngjarje të shtyrë nga ngjarjet
 • Automating and Decoupling Infrastruktura juaj
 • Projektimi i magazinimit në shkallë
 • Hosting një aplikacion të ri në AWS

Dita 3

 • Katër shtyllat e kornizës së mirë të arkitektuar
 • Strategjitë e Rimëkëmbjes së Fatkeqësive dhe Failover
 • Zgjidhja e problemeve të mjedisit tuaj
 • Modele të Dizajnit të Shkallëve të Mëdha dhe Studime të Rasteve

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime