TipiTrajnimi në Klasë
kohëDita 1
REGJISTRI
Trajnimi i AWS Essentials teknike

Kurs trajnimi dhe Certifikimi i ATS Essentials teknike

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Përmbledhja e kursit të AWS Essentials teknike

AWS (Shërbimet e Amazon Amazon) Kursi teknik i Essentials në SAJ (Innovative Technology Solutions) ka për qëllim të njohë pjesëmarrësit me produktet, shërbimet dhe zgjidhjet e përbashkëta të Amazon Web Services. Ky trajnim i AWS do të mbulojë bazat themelore për të ndërtuar ekspertizë në identifikimin e shërbimeve të AWS për të qenë në gjendje të marrin vendime të informuara për biznesin në lidhje me zgjidhjet e IT. për kërkesat unike. Ai ju ofron me bazat për t'u bërë më i aftë në identifikimin e shërbimeve të Shërbimeve të Web Amazon, në mënyrë që të mund të merrni vendime të informuara për zgjidhjet IT bazuar në kërkesat tuaja të biznesit dhe të filloni të punoni në AWS.

Objectives of AWS Technical Essentials Training

 • Mësoni rreth koncepteve themelore të dizajnit të qendrës së të dhënave.
 • Kuptojnë konceptet dhe terminologjinë e lidhur me platformën AWS
 • Mësoni të lundroni dhe përdorni AWS Management Console.
 • Identiteti dhe Menaxhimi i Qasjes (IAM) dhe Zbatimi i praktikave të sigurisë për AWS.
 • Përdorni shërbimet e infrastrukturës, duke përfshirë Amazon Elastic Compute Cloud (EC2), Blerja Elastike e Bllokut Amazon (EBS), Amazon VPC (Cloud Virtual Private), Shkallë Automatike, Balancimi i Ngarkesës Elastike (ELB) dhe Amazon S3 (Simple Storage Service).
 • Shfrytëzoni shërbimet e bazës së të dhënave, siç është Shërbimi Relacional i Bazës së të Dhënave Amazon (RDS) dhe Amazon DynamoDB.
 • Zbatimi i mjeteve të menaxhimit në AWS përfshirë AWS Trusted Advisor & Amazon CloudWatch.

Intended Audience of AWS Technical Essentials Course

Ky trajnim i AWS është i rekomanduar për profesionistët që dëshirojnë të fillojnë në AWS ose ata që janë përgjegjës për përshkrimin e shërbimeve AWS tek klientët. Zhvilluesit, Zgjidhja Architects & SysOps administratorët që dëshirojnë të shfrytëzojnë shërbimet e AWS mund të marrin pjesë në këtë kurs.

Prerequisites for AWS Technical Essentials Certification

 • Individët përgjegjës për artikulimin e përfitimeve teknike të shërbimeve AWS tek konsumatorët
 • Individë të interesuar për të mësuar se si të filloni me përdorimin e AWS
 • Administratorët e SysOps, Zgjidhja Arkitektët dhe zhvilluesit e interesuar në përdorimin e shërbimeve AWS

Course Outline Duration: 1 Day

 1. Hyrje dhe Historia e AWS
 2. AWS Infrastruktura: Llogarit, Ruajtja dhe Rrjetëzimi
 3. AWS Siguria, Identiteti dhe Menaxhimi i Qasjes
 4. Bazat e të dhënave të AWS
 5. Mjetet e Menaxhimit të AWS

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.