TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Blue Cache Cacheflow

Kursi i Trajnimit dhe Çertifikimit Blue Cache Cacheflow

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Vështrimi i kursit të kursit të trajnimit Blue Cache Cacheflow

La Sigurisht Blue Cache CacheFlow është menduar për studentët që duan të zotëronin bazat e aplikacionit CacheFlow. Nxënësit duhet të njihen me konceptet themelore të rrjetëzimit, siç janë rrjetet e zonës lokale (LAN), Interneti, siguria, dhe TCP / IP. Pas studimit të këtij kursi, do të kuptoni: Konceptet kryesore të reduktimit të bandwidthit në memorien dhe reduktimin e serverit Funksionet kryesore të pajisjes CacheFlow, mënyrën se si funksionojnë dhe si t'i administrojnë ato. Si funksionon pajisja CacheFlow me sisteme të ndryshme të menaxhimit të rrjetit Si të punohet me inxhinierët e mbështetjes teknike për të zgjidhur problemet me pajisjen CacheFlow.

IAuditori i përgjithshëm i Trajnimit të Cacheflow Qendrës Blue

 • Administratorët e shërbimit ose përdoruesit e ardhshëm të pajisjes CacheFlow

Parakushtet për Certifikimin Cacheflow Blue Coat

 • Nxënësit kanë nevojë për përvojë praktike me pajisjet e ruajtura në memoriet dhe njohjen e drejtimit me bazë police dhe kalimin e L4-7.
 • Përvoja praktike me një CacheFlow gjithashtu rekomandohet aplikimi.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Aparati CacheFlow
 • Planifikimi i vendosjes
 • Qasja dhe konfigurimi fillestar
 • Hyrje në Ndërfaqen e Përdoruesit
 • Caching Arkitekturë
 • Proxy HTTP
 • Filtrimi i përmbajtjes
 • Politika e Kontrollit të Qasjes
 • Temat e avancuara të vendosjes
 • Monitorimi dhe alarme
 • SNMP Konfigurimi
 • Troubleshooting

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime