TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Administratori i Paketuar i Çertifikuar i Blu Qendrës

Kurset e trajnimit dhe certifikimit të çertifikuar të çadrës së kaltërTrajnimi i BCPSA

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kurset e Trajnimit të Administratorëve të Çertifikuar të Paketimit të Certifikuar të Bluve

La Certifikata e Blue Coat Certified PacketShaper Administrator (BCPSA) kurs është menduar për profesionistët e IT të cilët dëshirojnë të zhvillojnë njohuritë bazë dhe aftësitë për të menaxhuar një Blue Coat PacketShaper të instaluar në baza ditore. Ky kurs është i dedikuar për përdoruesit të cilët dëshirojnë të aplikojnë veçori të reja PacketShaper që ofrojnë funksione të integruara të dukshmërisë, kontrollit dhe kompresimit në një pajisje të vetme. Pas përfundimit të këtij kursi, studentët do të jenë në gjendje të: Përdorni dhe kuptojnë produktin PacketShaper dhe funksionalitetin dhe mundësitë e tij. Klasifikoni trafikun Analizoni punën tuaj të rrjetit, aplikacionin dhe pritësit.

Publiku i synuar i kursit të Administratorit të Certifikuar të Paketimit të Bluve të Qendrës

Ky kurs është i dedikuar për profesionistët e TI që kërkojnë operacione bazë menaxhimin e rrjetit njohuritë dhe aftësitë; dmth, administratorët e rrjetit / sistemit të cilët janë përgjegjës për menaxhimin e performancës së aplikacionit të rrjetit duke përdorur Blue Coat PacketShaper.

Parakushtet për çertifikimin e Administratorit të Certifikuar të Paketuesve të Çadrës Blu

Nxënësit duhet të njihen me bazat e rrjetëzimit, siç janë LAN, Interneti, siguria dhe protokollet IP.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

La Kurs Blue Certified Packet Administrator i Shkëmbyer (BCPSA) siguron një përzierje efektive të teorisë operacionale dhe duart në ushtrimet e bazuara në performancë. Ajo mbulon:

 • Familja e Produkteve të Blu Qendrës
 • Blue Coat PacketShaper
 • Licensimi PaketShaper
 • Konfigurimi Initial PacketShaper
 • PaketShaper GUI dhe CLI
 • Kuptimi i Aplikacioneve në Rrjet
 • Analiza e Aplikacioneve në Rrjet
 • Kontrollimi i Aplikacioneve në Rrjet
 • ndarëse
 • Politikat
 • Ruajtja e paketave
 • Blue Qendra Sky

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • Blue Coat Certified Packetshaper Trajnimi Administrator në Gurgaon
 • Çertifikimi Blue Coat Certified Packetshaper Administrator kosto të certifikimit në Gurgaon
 • Instituti për Administratorin Packetshaper Certifikuar Blu Qendrës në Gurgaon
 • Administratori i Certifikuar Packetshaper i Blue Coat në Gurgaon
 • Çertifikata Blue Certified Packetshaper Certifikimi Administrator në Gurgaon
 • Certifikimi i Blue Coat Certified Packetshaper Administrator kurs në Gurgaon
 • Trajnimi i Administrimit më të mirë të Blue Coat Certified Packetshaper Administrator
 • Blue Coat Certified Packetshaper Trajnimi i administratorit
-count batches > 1 -->