TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Blue Packet Certified Packetshaper Profesionale

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

PAKETA E PAKETUESHME BLUE COAT CERTIFIED PROFESSIONAL

Paketa Certified PacketShaper Professional Blue (BCPSP) është menduar për profesionistët e IT të cilët dëshirojnë të zhvillojnë dhe të zotëronin aftësitë për të instaluar, instaluar dhe konfiguruar siç duhet PacketShaper. Ky kurs gjithashtu përfshin mënyrën e përdorimit të karakteristikave të raportimit dhe ndërmarrjen e masave të duhura duke përdorur mekanizmat e kontrollit PacketShaper për të optimizuar performancën e rrjetit dhe aplikacioneve. Pas përfundimit të këtij kursi, studentët do të jenë të aftë në: Konfigurimin e duhur të llojeve të ndryshme të pemëve të trafikut Konfigurimi i PaketShaper për të zgjidhur problemet e rrjetit Përdorimi i mjeteve PacketShaper për të identifikuar problemet e rrjetit dhe për të përcaktuar nëse PacketShaper mund t'i zgjidhë këto probleme

Audienca e synuar

 • Kursi është i orientuar drejt nevojave të të mësuarit të profesionistëve të rrjetit të IT që punojnë për të zgjidhur problemet e performancës së aplikacionit të rrjetit duke përdorur aparatet Blue Coat PacketShaper.

Parakushte

Çertifikata Blue Certified Blue Coat Certified Administrator (BCPSA) certifikimit, ose provim heqjen dorë. Nxënësi duhet të ketë përvojë praktike me pajisjen PacketShaper në fushë me një kuptim të fortë të rrjetëzimit dhe njohurive të përgjithshme të sjelljes së aplikimit në Rrjetet Wide Area.

Course Outline Duration: 3 Days

Paketa Certified Blue PacketShaper Professional (BCPSP) është destinuar për studentët të cilët dëshirojnë të përdorin veçoritë e reja PacketShaper që ofrojnë aftësi të integruara të shikimit, kontrollit dhe compressionit në një aparat të vetëm. Kursi i BCPSP mbulon:

 • Blue Coat PacketShaper Arkitekturë
 • Klasifikimi i avancuar
 • Kategorizimi i URL-ve
 • Menaxhimi i trafikut rrugor
 • Menaxhimi i avancuar i Bandwidth
 • Kuptimi i Përgjigjes Adaptive
 • PaketShaper Raportimi Tools
 • Menaxhimi dhe Monitorimi i Rrjetit
 • Hyrje në Qendrën e Inteligjencës
 • Hyrje në Qendrën e Politikave

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.