TipiKursi online
REGJISTRI

Administrata Proxysg Certified Blue Qendra

Përmbledhje

Parakushte

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

ADMINISTRATOR I PROXYSGJES CERTIFIKUAR BLUE COAT

Certifikuesi i Blue Coat Certified ProxySG Administrator (BCCPA) është i dedikuar për profesionistët e IT të cilët dëshirojnë të zotëronin bazat e ProxySG Blue Coat. Pas përfundimit të këtij kursi, do të jeni në gjendje të: Përshkruani funksionet kryesore të Secure Web Gateway të ProxySG. Përshkruani rolin e ProxySG si ajo lidhet me produktet e tjera Blue Coat si pjesë e një zgjidhje të plotë të sigurisë. Konfiguro një ProxySG dhe vendoseni në shërbim të drejtpërdrejtë. Administroni funksionet kryesore të Secure Web Gateway të ProxySG. Kryeni një problem themelor të ProxySG dhe vendosni kur është e përshtatshme të hapni një kërkesë shërbimi.

Parakushte

 • Nxënësit duhet të njihen me bazat e rrjetëzimit, siç janë LAN, Interneti, siguria dhe protokollet IP.
 • Njohja bazë e metodave të legalizimit është gjithashtu një plus.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 • Hyrje në ProxySG
 • ProxySG Depilimet e Sigurisë
 • Konfigurimi Fillestar i ProxySG
 • ProxySG Management Console
 • ProxySG Licencimi i Sigurisë
 • Proxy Services
 • Hypertext Transfer Protocol
 • Hyrje në Menaxhuesin e Politikave Vizuale
 • Filtrimi i përmbajtjes dhe WebPulse
 • Menaxhimi i shkarkimeve
 • Autentifikimi i përdoruesve në ProxySG
 • Realms Authentication
 • Autentifikim me Proxy Transparent
 • Përjashtimet dhe Njoftimet
 • Regjistrimi i qasjes
 • Menaxhimi i Trafikut SSL
 • Zgjidhja e problemeve themelore

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime