TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Administrata e Certifikuar e Sigurisë Blu e Qendrës

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

ADMINISTRATORI I SIGURIMIT TË SIGURIMIT TË BLU

Administrata e Certifikuar e Sigurisë Blu e Administratorit të Bluve (BCSAA) është menduar për profesionistët e TI të cilët dëshirojnë të zotëronin bazat e zgjidhjes së Sigurimit të Bluzës së Mbrojtjes të Bluve. Pas përfundimit të këtij kursi, studenti do të jetë në gjendje të: Identifikojë dhe vlerësojë skenarët dhe opsionet e vendosjes bazuar në nevojat organizative, konfigurimet e rrjetit dhe kapacitetin e ruajtjes Navigojë GUI, identifikojë fushat kryesore të saj funksionale dhe të kuptojë se si shenjat në shiritin e rrugës, vlerat e kornizës dhe faktorë të tjerë përcaktojnë informatat e shfaqura Zgjidh vendndodhjet e rrjetit për kapjen e të dhënave dhe përshkruajnë implikimet e mundshme Përdorni shiritin e shtegut për të filtruar zhurmën dhe për të ngushtuar përqendrimin në të dhënat relevante Përdorni raporte dhe ekstrakte për të gjetur dhe analizuar të dhënat përkatëse.

Audienca e synuar

 • IT rrjet ose profesionistë të sigurisë të cilët dëshirojnë të zotëronin bazat e produkteve të Qendrës Blu, me fokus në sigurinë e rrjetit dhe të cilët nuk mund të kenë marrë ndonjë kurs të mëparshëm të trajnimit të Bluve

Parakushte

 • Pjesëmarrësit duhet të njihen me administratën e rrjetit në topologji LAN / WAN të shpërndara, duke përfshirë administratën bazë Unix / Linux dhe të kenë njëfarë eksperience me përdorimin e proxies, firewalls, routers dhe switches për zbatimin e politikave të sigurisë në rrjet.
 • Bazë në njohuritë e avancuara të praktikave më të mira për përgjigjen e incidentit dhe monitorimin e vazhdueshëm është një plus.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Prezantimi i Produkteve të Analizës së Sigurisë
 • Dizajni i Zgjidhjes
 • Instalimi dhe konfigurimi
 • Ndërfaqja e Përdoruesit të Sigurisë së Analizës
 • Raportet - Çfarë Më Tregoni?
 • Bar i filtrit
 • Filtra të avancuar në të dhënat e raportit të pyetjeve
 • Favoritet
 • Nxjerrja e skedarëve (Hyrje)
 • Menaxhimi, Monitorimi dhe Mirëmbajtja

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime