TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Blue Certified Siguria e Sigurisë Analytics Analytics

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

ANALIZA E SIGURIMIT TË CERTIFIKUAR BLU TË VESHËM PROFESIONAL

Sigurisht Blue Certified Sigurimit Analytics Analytics kursit (BCSAP) projektuar për pjesëmarrësit që duan të mësojnë se si të përdorin Blue Coat Security Analytics platformë për të kryer pothuajse çdo lloj monitorimi në rrjet dhe analiza forenzike, duke përfshirë hetimin incident përgjigje, në kohë reale ndërgjegjësimi i situatës, dhe monitorimi i vazhdueshëm për treguesit e kompromisit (IOCs) dhe kërcënimeve të vazhdueshme të vazhdueshme (APTs). Pas përfundimit të këtij kursi, studenti do të jetë në gjendje të: Hartojë funksione operacionale të nivelit të lartë në modulet e sistemit të brendshëm dhe të identifikojë mënyrën se si rrjedhja e të dhënave përmes sistemit Përdorni raporte dhe ekstrakte për të gjetur dhe analizuar të dhënat relevante për të zgjidhur problemet Përdorni platformën e Analizës së Sigurisë për incident- përgjigje Përdorni krahasime dhe filtra të avancuar të ekranit për rezultate të ngushta të kërkimit Merrni analizën e zinxhirit të vrasjeve për të zbuluar dhe përshkruar treguesit e kompromisit

Audienca e synuar

 • IT rrjet ose profesionistë të sigurisë që duan të zotëronin përdorimin e Blue Coat Security Analytics dhe të cilët kanë përfunduar kursin e Administratorit të Sigurimit të Bluve të Sigurimit të Bluve.

Parakushte

 • Pjesëmarrësit duhet të kenë një kuptim të shëndoshë të modelit të referencës OSI dhe protokollet e përbashkëta të rrjetëzimit, si dhe mënyrën se si këto protokolle krijojnë lidhje, mbajnë shtetet dhe transferojnë të dhëna, së bashku me përvojën themelore me paketën e rrjetit dhe analizën e rrjedhjes, duke përfshirë përdorimin e dosjeve PCAP, tcpdump, dhe Wireshark.
 • Bazë për njohuri të avancuara të praktikave më të mira për përgjigjen e incidenteve dhe monitorimin e vazhdueshëm do të ofrojë një avantazh të rëndësishëm.

Course Outline Duration: 2 Days

 • Teoria e Operimit
 • Nxjerrja e skedarit
 • Pasurimi i të dhënave
 • Kërcënimi BLADES
 • Analiza e vrasjes së zinxhirit
 • Të kërkosh indikatorë kompromisi (IOCs)
 • Integrim
 • Sistemi Virtual File (VFS)

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.