TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Administrata e Përshpejtimit të Certifikuar të Qendrës Blue Wan

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

ADMINISTRATORI I ZGJIDHJES SË CERTIFIKUAR NGA BLU

Qasja e Blue Certified WAN Acceleration Administrator (BCWAA) Kursi është i dedikuar për profesionistët e IT të cilët dëshirojnë të zotëronin bazat e optimizimit të WAN të ProxySG Blue Coat. Pas përfundimit të këtij kursi, do të kuptoni: Konceptet themelore të optimizimit të WAN Si të vendosni dhe licenconi ProxySG Si të monitoroni trafikun ProxySG Konceptet e menaxhimit të bandwidth Si funksionon optimizimi i WAN dhe është i konfiguruar në ProxyClient.

Audienca e synuar

IT profesionistë të rrjetit të cilët dëshirojnë të zotëruar bazat e produkteve Blue Coat me një fokus në teknologjinë WAN Optimization dhe të cilët nuk kanë marrë ndonjë kurs të mëparshëm Blue Coat kurse.

Parakushte

 • Nxënësit duhet të njihen me konceptet bazë të rrjetëzimit, siç janë rrjetet e zonës lokale (LAN), Interneti, siguria dhe protokollet IP siç janë bazat TCP / IP, WCCP, HTTP, CIFS dhe MAPI.
 • Përveç kësaj, studentët duhet të kenë njohuri të avancuara për rrjetin e ofrimit të aplikacioneve dhe sigurinë, si dhe përvojën praktike me ProxySG në këtë fushë.

Course Outline Duration: 2 Days

 • Optimizimi i WAN
 • Vendosjet e përshpejtimit të WAN
 • Blue Qendra Sky
 • Setup WCCP
 • Sherbimet
 • Monitorimi i trafikut
 • Konfiguro rolet ADN
 • Optimizimi i CIFS
 • MAPI mbi ADN
 • Përshpejtimi i trafikut në internet
 • Përshpejtimi i Medias Streaming
 • Menaxhimi i Bandwidth
 • Troubleshooting ProxySG
 • Konfiguro rolet ADN

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.