TipiKursi online
REGJISTRI

Drejtor i Qendrës Blue

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Drejtori i veshjes së bluve

Drejtori i Drejtorit të Bluve është i dedikuar për profesionistët e rrjetit IT të cilët duan të zotëronin bazat e Drejtorit të Bluve. Pas përfundimit të këtij kursi, studentët do të kuptojnë: Si ta instaloni dhe konfiguroni Drejtorin Si punon Drejtori me Produkte të tjera të Blu Qendrës Si të Ruani Drejtorin Kursin e Drejtorit të Bluve do të mësojë nxënësit se si të instalojnë, konfigurojnë dhe drejtojnë Drejtorin.

Audienca e synuar

  • Rrjetin e IT dhe profesionistët e sigurisë me përgjegjësi për instalimin dhe administrimin e Drejtorit në mënyrë që të menaxhojnë aparatet e Blue Coat ProxySG në rrjetin e tyre.

Parakushte

  • Përfundimi i kursit Blue Certified ProxySG Professional (BCCPP).

Course Outline Duration: 1 Day

  • Hyrje në drejtorin e veshjes së bluve
  • Drejtori i Arkitekturës
  • Konfigurimi i Drejtorit
  • Drejtor Administrues
  • Shtimi dhe regjistrimi i pajisjeve
  • Drejtori i gatishmërisë
  • Konfigurimi dhe Menaxhimi i Pajisjes
  • Moduli i sinkronizimit të përmbajtjes Menaxhimi i përmbajtjes

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime