TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Reporter i Qendrës Blu

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

REPORTERI I NGJYRAVE BLUE

Kursi i Blue Coat Reporter ka për qëllim rrjetin e IT dhe profesionistët e sigurisë të cilët dëshirojnë të zotëronin bazat e Reporterit të Bluve të Qendrës. Pas përfundimit të këtij kursi, do të kuptoni: Si të instaloni dhe konfiguroni Reporter Si punon Reporter me Blue Coat ProxySG për të përpunuar proceset e hyrjes Si të gjeneroni raporte duke përdorur funksione të ndryshme në Reporter Si ta instaloni dhe konfiguroni Reporter Si punon Reporter me Blue Proat Regjistrat e qasjes Si të gjeneroni raporte duke përdorur funksione të ndryshme në Reporter.

Audienca e synuar

 • Profesionistë të rrjetit IT me përgjegjësi për instalimin dhe administrimin e Reporterit në mënyrë që të menaxhojnë aparatet e Blue Coat ProxySG dhe të analizojnë shkrimet e hyrjes në rrjetin e tyre.

Parakushte

 • Përfundimi i kursit Blue Certified ProxySG Administrator (BCCPA).
 • Përveç kësaj, studentët duhet të kenë njohuri të avancuara të rrjetëzimit dhe të njihen me konceptet e prerjes së qasjes.

Course Outline Duration: 1 Day

Kursi i Reporterit të Bluve është i dedikuar për studentët të cilët dëshirojnë të përdorin Reporter në organizatën e tyre dhe të mësojnë se si mund të ndihmojnë në analizimin e regjistrave të qasjes. Gjithashtu do të mbulojë arkitekturën e sistemit të Reporterit për t'u dhënë studentëve një kuptim më të mirë të komponentëve të Reporterit. Kursi do të përfundojë me një diskutim rreth vendosjes së Reporter në mjediset e raportimit lokal dhe global, duke u dhënë studentëve një ide se si Reporter mund të përdoret në një gamë të gjerë situatash.

 • Hyrje në Blue Coat Reporter
 • Files Identifikohu
 • Raportet
 • Administrimi i Reporterit
 • WebAPI
 • Praktikat më të mira
 • Reporter User Interface
 • Access Control

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.