TipiKursi online
REGJISTRI

Aplikacioni i Rrjetit Blu të Aplikimit të Kundërt Reverse

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

APLIKIMI WEB BLUE COAT REVERSE PROXY

Aplikimi i Aplikacionit të Rrjetit Blue Coat Avantazhi i Reverse Proxy është i dedikuar për profesionistët e rrjetit IT të cilët dëshirojnë të zotëronin bazat e vendosjes së ProxySG Blue Coat në mënyrë të kundërt proxy. Pas përfundimit të këtij kursi, studenti do të jetë në gjendje të: Përcaktoni proxy kundërt Shpjegoni avantazhet e përdorimit të ProxySG në mënyrë të kundërt proxy Identifikoni lloje të ndryshme të vendosjes së proxy kundërt Përshkruani se si ProxySG në proxy modalitetin e kundërt trajton HTTPS / SSL Konfiguro përcjelljen për proxy kundërt Krijo politika për kontrollin e qasjes, legalizimin dhe zbutjen e kërcënimeve Zgjidh Troubleshoot ProxySG në mënyrë të kundërt proxy.

Audienca e synuar

  • Rrjeti IT dhe profesionistët e sigurisë me përgjegjësi për instalimin dhe administrimin e ProxySG.

Parakushte

  • Përfundimi i kursit Blue Certified ProxySG Administrator (BCCPA).

Course Outline Duration: 1 Day

  • Hyrje në Aplikimi Web Reverse Proxy
  • Deployments Proxy Reverse
  • caching
  • Kontrollet e Qasjes dhe Politikat e Autentifikimit
  • Reverse Proxy Security Deployment

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime