TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

BLUECAT Themelore

Kurs trajnimi themelor BlueCat & Certifikimi

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kurs trajnimi themelor BlueCat

La Bazat BlueCat trajnimi i udhëhequr nga instruktori i përgatit studentët për të menaxhuar të gjitha aspektet e DHCP dhe DNS përmes Menaxherit të Adresave. Nxënësit fillojnë me ndërtimin e një konfigurimi të ri dhe pastaj e përdorin atë për të zhvilluar eksperiencë praktike duke krijuar IP, DNS dhe DHCP të dhëna.

Audienca e synuar e Trajnimit Bazë të BlueCat

Ky kurs është i dizajnuar për individë të punësuar si DNS, DHCP dhe IPAM që kanë nevojë për një kuptim gjithëpërfshirës të Address Manager.

Parakushtet për kursin themelor të certifikimit BlueCat

Nxënësit duhet të kenë një kuptim të përgjithshëm të koncepteve të rrjetëzimit, si dhe një zotërim të fortë të koncepteve që lidhen me të DHCP, Adresën DNS dhe IPv4.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 4

 • Moduli 1: Kuptimi i BLUECAT
 • Moduli 2: Përgatitja e Sistemit
 • Moduli 3: Lundrimi i Sistemit
 • Moduli 4: Menaxhimi i hapësirës së adresës IPV4
 • Moduli 5: Menaxhimi i hapësirës së adresës IPV6
 • Moduli 6: Konfigurimi i DHCP në Address Manager
 • Moduli 7: DHCP Features avancuar
 • Moduli 8: Konfigurimi i DHCP Failover
 • Moduli 9: Menaxhimi i DNS
 • Moduli 10: DNS rekurziv
 • Moduli 11: Dinamik DNS

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Hapat e Certifikimit të BFCP

 • i plotë Bazat BlueCat
 • Kaloni të përshtatshme Bazat BlueCat Provimi i Certifikuar Profesional (BFCP)

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime