TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

BlueCat IPAM Essentials

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

BlueCat IPAM Essentials

IPAM Essentials është një kurs i hershëm i e-mësimit që u jep profesionistëve të rrjeteve një kuptim funksional të menaxherit të adresës BlueCat me një fokus në navigimin e sistemit dhe sigurimin e objekteve IPAM, veçanërisht adresat IP statike, regjistrimet e burimeve të DNS-së dhe vargjet dhe rezervat e DHCP. Lënda supozon që pjesëmarrësit kanë një kuptim të përgjithshëm të koncepteve të rrjetëzimit, si dhe adresimin e DNS, DHCP dhe IPv4. Për të ofruar më shumë fleksibilitet për stafin tuaj, IPAM Essentials mund të shikohet në Learning SPACE, BlueCat's Learning Management System.

Objektivat

  • Pas përfundimit me sukses të IPAM Essentials, pjesëmarrësit janë në gjendje të:
  • Lundroni në Sistemin e Menaxhimit të Adresave
  • Përdorni funksione të ndryshme duke përfshirë funksionin e kërkimit dhe të rikthimit të të dhënave
  • Sigurimi i Adresave IPv4
  • Menaxho sferat e DHCP dhe rezervat
  • Menaxho DNS Resource Records

Audienca e synuar

Ky kurs është i dizajnuar për individët të cilët do të jenë të pajisur me të dhënat e burimeve DNS, shkon DHCP dhe rezervimet dhe adresat IP statike.

Parakushte

Lënda pret që pjesëmarrësit të kenë një kuptim të përgjithshëm të koncepteve të rrjeteve dhe protokolleve TCP / IP, si dhe të kuptuarit e adresimit të DNS, DHCP dhe IPv4.

Kohëzgjatja e kursit: Dita e 1

  • Moduli 1: Kuptimi i BlueCat
  • Moduli 2: Modeli IPv4
  • Moduli 3: Konfigurimi i DHCP
  • Moduli 4: Konfigurimi i DNS

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Kontakti.


Shqyrtime