TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Sigurimi BlueCat dhe konfigurimi i avancuar

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Sigurimi BlueCat dhe konfigurimi i avancuar

Siguria Blue Cat dhe Advanced Configuration është një kurs 8-orë i dizajnuar për të mësuar sigurinë dhe konceptet e avancuara të IPAM tek administratorët.

Objektivat

 • Kuptoni Mënyrat në të cilat BlueCat siguron Komponentët DNS
 • Përdorni mjetet IPv4 Modelimi për të manipuluar hapësirën e adresës IPv4
 • Përdorni praktikat më të mira për të siguruar më tej sistemet tuaja BlueCat
 • Kuptoni arkitekturat DNS
 • Konfiguro DNS Regjistrimin e Kërkimeve dhe DNS Kanalet Logging
 • Rritja e sigurisë TSIG për transferet e zonave
 • Konfiguro Zonat e Nënshkruar DNSSEC dhe Zgjidhjet e Validimit të Valëve
 • Konfiguro limitin e reagimit për të zbutur mohimin e sulmeve të shërbimit
 • Konfiguro mbrojtjen e kërcënimeve DNS për të ndihmuar në parandalimin e ridrejtimit të DNS në faqet e dëmshme

Audienca e synuar

Ky kurs është i dizajnuar për individët e punësuar si DNS, DHCP dhe IPAM që administrojnë DNS dhe DHCP duke përdorur serverat DNS / DHCP të BlueCat dhe janë të interesuar të mësojnë më shumë rreth karakteristikave të lidhura me sigurinë.

Parakushte

 • Ky kurs supozon që pjesëmarrësit kanë një kuptim të përgjithshëm të koncepteve të rrjeteve dhe protokolleve TCP / IP, si dhe një zotërim të fortë të adresimit të DNS, DHCP dhe IPv4.
 • Studentët duhet gjithashtu të kenë përfunduar kursin e Bazat e BlueCat para se të marrin këtë kurs.

Course Outline Duration: 5 Days

 • Moduli 1: Sigurimi i Sistemeve Bluecat
 • Moduli 2: Sigurimi i DNS-ve
 • Moduli 3: Dns Arkitektura e Sigurt
 • Moduli 4: Llojet e sulmeve të Dns
 • Moduli 5: Dnssec
 • Moduli 6: Dns Threat Protection
 • Moduli 7: Konfigurimi i Avancuar i Dns
 • Moduli 8: Dhcp Fingerprinting

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Bazat e Certifikimit të BACP:

Kurset e rekomanduara për të përfunduar:

 • Kursi 1 - Bazat e BlueCat

Kursi i kërkuar për të përfunduar:

 • Kursi 2 - Sigurimi BlueCat dhe konfigurimi i avancuar
 • Kalojeni provimin BlueCat Advanced Certified Professional (BACP)

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.