TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

CCNA routing & switching

CCNA Routing & Switching Kurs trajnimi dhe Certifikimi V3.0

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përmbajtja e kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

CCNA Routing & Ndërrimi i kursit të trajnimit v3.0

CCNA trajnimit v3 certifikimit përfshin edhe Ndërlidhjen e Pajisjeve të Rrjetit Cisco, Pjesa 1 (ICND1) dhe Ndërlidhja e Pajisjeve të Cisco Networking, Pjesa 2 (ICND2) kurse bashkohen në një. Pjesëmarrësit do të mësojnë të instalojnë, konfigurojnë, operojnë dhe menaxhojnë rrjetet themelore IPv4 / IPv6. Ky bootcamp CCNA në kursin e Routing & Switching gjithashtu jep aftësi për të konfiguruar një kalues ​​LAN dhe router IP, lidhur me WAN, dhe për të gjetur kërcënime të sigurisë. Ky trajnim i CCNA do të mbulojë tema të hollësishme dhe të thelluara në lidhje me zgjidhjen e problemeve në rrjetet e ndërmarrjeve dhe do të përgatisë kandidatët për botën reale sapo të përfundojnë CCNA-në e tyre vërtetim.

pas CCNA Routing & Switching kurs v3.0 Përfundimi, pjesëmarrësit do të fitojnë aftësi dhe njohuri kyçe për të konfiguruar, punuar, menaxhuar dhe troubleshoot një rrjet të mesme të ndërmarrjeve, duke përfshirë aftësinë për të siguruar sigurinë e rrjetit.

Objectives of CCNA Training

 • Mësoni të punoni në një LAN të ndërmarrjes së mesme me ndërprerës të shumëfishtë
 • Menaxhoni mbështetjen për VLAN-ët, që përfshijnë pemë dhe trungje.
 • Kuptoni teknologjitë WAN dhe konfiguroni OSPF dhe EIGRP në IPv6 / IPv4
 • Puna me funksione të rrjetit për pikat e hyrjes, firewalls dhe kontrollorët pa tel
 • Kuptimi i bazave të QoS, shërbimet cloud, dhe programimi i rrjetit.
 • Troubleshoot dislokimet e rrjetit të ndërmarrjeve dhe menaxhimin e shërbimeve për operacionet e qetë të një rrjeti.

Audienca e synuar për kursin CCNA

CCNA Routing dhe Switching është për specialistët e rrjetit, administratorët e rrjetit dhe inxhinierët e mbështetjes së rrjetit me eksperiencë 1-3. Kjo certifikim mund të jetë një situatë pule ose vezë pasi shumë pozita të inxhinierëve të mbështetjes së rrjetit kërkojnë certifikimin CCNA.

Parakushtet për CCNA Certification

Para marrjes së kursit CCNA, nxënësit duhet të njihen me:

 • Shkathtësia themelore kompjuterike
 • Aftësitë themelore të navigimit të sistemit operativ PC
 • Aftësitë bazë të përdorimit të internetit
 • Njohuritë bazë të adresës IP
 • Kuptim i mirë i bazave të rrjetit

Course Outline 5 Days

 1. Ndërtimi i një rrjeti të thjeshtë
  • Funksionet e rrjetëzimit
  • Host-to-Host Modeli i Komunikimit
  • LAN
  • Përdorimi i Cisco IOS Software
  • Fillimi i një Switch
  • Ethernet dhe funksionimi i ndërprerjes
  • Zgjidhja e problemeve të emrave të mediave të zakonshme
 2. Vendosja e Lidhjes me Internetin
  • TCP / IP Layer Interneti
  • Adresimi IP dhe Subnetet
  • Shtresa e transportit TCP / IP
  • Funksionet e drejtimit
  • Konfigurimi i një Cisco Router
  • Procesi i Dorëzimit të Paketës
  • Aktivizimi i drejtimit statik
  • Menaxhimi i trafikut duke përdorur ACLs
  • Aktivizimi i Lidhshmërisë në Internet
 3. Menaxhimi i Sigurisë së Pajisjeve të Rrjetit
  • Sigurimi i qasjes administrative
  • Zbatimi i forcimit të pajisjes
  • Zbatimi i filtrimit të trafikut me ACLs
 4. Prezantimi i IPv6
  • IPv6 bazë
  • Konfigurimi i IPv6 Routing
 5. Ndërtimi i një rrjeti të mesëm
  • Zbatimi i VLANs dhe Trunks
  • Drejtimi midis VLAN-ve
  • Përdorimi i një pajisjeje të rrjetit Cisco si një server DHCP
  • Zgjidhja e problemeve të lidhjes VLAN
  • Ndërtimi i Topologjive të Ndërruara të Ndërprera
  • Përmirësimi i topologjive të ndërruara të reduktuara me EtherChannel
  • Shpërndarja e shtresës 3
 6. Zgjidhja e problemeve të lidhjes themelore
  • Zgjidhja e problemeve të lidhjes së rrjetit IPv4
  • Zgjidhja e problemeve të lidhjes së rrjetit IPv6
 7. Rrjetet Wide-Area
  • Teknologjitë WAN
  • Konfigurimi i Encapsulation Serial
  • Vendosja e një lidhje WAN duke përdorur Frame Relay
  • Zgjidhje VPN
  • Konfigurimi i tuneleve GRE
 8. Zbatimi i një zgjidhjeje të bazuar në EIGRP
  • Zbatimi i EIGRP
  • Zgjidhja e problemeve të EIGRP
  • Zbatimi i EIGRP për IPv6
 9. Zbatimi i një zgjidhje të shkallëzuar, bazuar në OSPF
  • Zbatimi i OSPF
  • Implementimi i Multiarea OSPF IPv4
  • Zgjidhja e problemeve Multiarea OSPF
  • OSPFv3
 10. Menaxhimi i pajisjeve të rrjetit
  • Konfigurimi i pajisjeve të rrjetit për të mbështetur protokollet e menaxhimit të rrjetit
  • Menaxhimi i pajisjeve Cisco
  • Licencimi

Labs

 • Ndërro fillimin dhe konfigurimin fillestar
 • Zgjidhja e problemeve të ndërprerjes së medias
 • Setup router dhe Konfigurimi fillestar
 • Konfiguro një rrugë statike, DHCP dhe adresën e rrjetit
 • Rritja e Sigurisë së Router dhe Switch Configuration
 • Përforcimi i pajisjes
 • Filtroni trafikun me ACLs
 • Enhanced - Troubleshoot ACLs
 • Konfiguro IPv6 bazë
 • Zbatimi i Autoconfigurimit pa shtetësi IPv6
 • Zbatimi i IPv6 Routing
 • Konfiguro një rrjet të zgjeruar të shkyçur
 • Konfiguro DHCP Server
 • Troubleshoot VLANs dhe Trunks
 • Optimizo STP
 • Konfiguro EtherChannel
 • Zgjidh Troubleshoot IP Connectivity
 • Konfiguro dhe Zgjidh Troubleshoot një lidhje Serial
 • Themelimi i një WAN Frame Relay
 • Themelimi i një tuneli GRE
 • Zbatoni EIGRP
 • Troubleshoot EIGRP
 • Zbatoj EIGRP për IPv6
 • Zbatoni OSPF-në me një zonë
 • Konfiguro Multiarea OSPF
 • Zgjidh Troubleshoot Multiarea OSPF
 • Konfiguro Multiarea OSPFv3
 • Konfiguro SNMP themelore dhe Syslog
 • Menaxho Cisco Devices dhe Licensing
 • ICND1 Super Lab (Opsionale)
 • Enhanced - Konfiguro HSRP (Opsionale)
 • ICND2 Super Lab (Opsionale)

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

CCNA Certifikimi

Nxënësit që ndjekin CCNA Routing dhe Switching do të përgatiten plotësisht për të marrë provimin e CCNA Composite: 200-120 CCNAX është provimi i përbërë i lidhur me Certifikimi Cisco CCNA Routing dhe Switching. Kandidatët mund të përgatiten për këtë provim duke marrë ndërlidhjen e rrjetëzimit të pajisjeve të rrjetit Cisco: kurs i përshpejtuar (CCNAX). Ky provim provon njohuritë dhe aftësitë e kandidatit që kërkohen për instalimin, operimin dhe zgjidhjen e problemeve të një rrjeti të degëve të vogla dhe të mesme. Temat përfshijnë të gjitha fushat e mbuluara nën provimet ICND 1 dhe ICND2.


Shqyrtime