infoblox - Konfigurimi i mesëm DDI i ndërmjetëm (CDIC) 7.3 (Formally Advance Administration)

CDIC - Core DDI Intermediate Configuration Kursi i trajnimit 7.3 & Certifikimi - Formerly Advance Administration

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

CDIC - Konfigurimi i ndërmjetëm DDI i ndërmjetëm 7.3Kurs trajnimi

Zhvilloni një njohuri të avancuar të punës për konfigurimin dhe menaxhimin e pajisjeve të rrjetit Infoblox që drejtojnë NIOS. Kuptoni autentifikimin e largët, TSIG dhe GSS-TSIG, dhe implementimin e shërbimeve DNSSEC dhe Anycast. Mëso DNS dinamike dhe si funksionon me DNS / DHCP. zbatuar DHCP opsionet me porosi dhe failover. Mësoni përditësimin e planifikuar të NIOS dhe shikimet DNS.

Parakushtet për Konfigurimin e Ndërmjetësimit Core DDI (CDIC) 7.3Certifikim

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

  • Moduli-1: Administrimi dhe vertetimi i largët
  • Moduli-2: Implementimi i TSIG dhe GSS-TSIG
  • Moduli-3: Zbatimi i DNSSEC
  • Moduli-4: Konfigurimi dhe aktivizimi i shërbimeve DNSAnycast
  • Moduli-5: Dinamik DNS, si funksionon me DNS / DHCP dhe DHCP opsion 81
  • Moduli-6: Mundësi shtesë të DHCP
  • Module-7: Zbatimi i FTP me DHCP
  • Moduli-8: Përmirësimet e planifikuara
  • Moduli-9: Pamje DNS

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime
Fjalëkalimet e lidhura