TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 5
REGJISTRI

ceh training course & certification

Hacker etik të çertifikuar ( CEH v9 ) Training & Certification Course

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Certified Ethical Hacker Training (CEH v9 Certification)

Trajnimi i Certifikuar Etik i Hakerëve nga Këshilli i KE-së certifikon një profesionist të sigurisë si Haker Etik dhe Penetrim Tester. Trajnimi CEH forcon aftësitë për të mbrojtur nga dobësitë dhe dobësitë e infrastrukturës së rrjetit dhe piraterisë ilegale.

A Çertifikimi CEH becomes imperative with the increasing security threats to computer networks and web servers and there is a great need to make networks “hacker-proof”. The best way to do this is by understanding the methods employed by hackers to intrude into systems. A Haker etik i çertifikuar (CEH v9) fillon të mendojë në një mënyrë një "hacker ilegal"Bën, por përdor Çertifikimi etik i këshillave të KE-së dhe mjetet për të depërtuar ligjërisht dhe për të provuar rrjetet dhe sistemet kompjuterike. Ky trajnim etik i hakerëve do t'i zhysë studentët në një ambient interaktiv ku do të tregohen se si të skanojnë, testojnë, hackojnë dhe sigurojnë sistemet e tyre.

Objektivat Trajnimi CEH V9

 • Përhapeni në sistemet e rrjetit duke përdorur mjete të ndryshme për të testuar fuqinë e një rrjeti.
 • Learn how to test, scan, hack and secure networks and systems in this Trajnimi i CEH program.
 • Merrni njohuri teorike në thellësi të një trajnimi të çertifikuar etik të hakerëve dhe përvojën e pasur praktike në rrëmujën e rrjeteve testuese.
 • Mësoni mbrojtjet perimetrale për të skanuar dhe sulmuar rrjetet e veta në këtë kurs etik të piraterisë
 • Mësoni teknika të ndryshme të tilla si Zbulimi i Ndërhyrjeve, Inxhinieria Sociale, Krijimi i Politikave, Mbingarkesat e Burimeve, Sulmet DDoS, Krijimi i Virusit etj.
 • Kuptojnë një shumëllojshmëri të sulmeve të hacking dhe kërcënimeve për teknologjinë cloud computing në këtë kurs etik hacking
 • Specifikoni mjete të ndryshme për t'u ballafaquar me sulme të informatikës cloud në këtë kurs hakimi
 • Kuptojnë teknikat e thelluara të testimit të stilolapsave për të identifikuar kërcënimet në sistemet e reve
 • Eksploroni Heart bleed CVE-2014-0160, Shellshock CVE-2014-6271 dhe qen qimedredhur CVE-2014-3566
 • Explore se si të kollitem duke përdorur telefonat celularë
 • Mëso për virusin më të fundit, trojanin dhe backdoors
 • Kuptoni kontrollet e sigurisë së informacionit, ligjet dhe standardet në këtë trajnim etik hacking

Audienca për kursin CEH v9

This ethical hacking certification helps in mastering the methodology to be used in ethical hacking scenarios or penetration testing. It is ideal for security professionals, security officers, auditors, site administrators, and IT professionals who are concerned with maintaining the integrity of a network infrastructure.The course also helps cracking the Çertifikimi Etik i Certifikuar i Hakerëve nga Këshilli i KE-së provim 312-50.

Parakushtet për certifikimin CEH v9

 • Njohuri themelore të rrjetëzimit
 • Njohja bazë e komponentëve të serverit dhe rrjetit.

Course Outline Duration: 5 Days

 1. Hyrje në hakmarrjen etike
 2. Gjurmimi i gjurmëve dhe zbulimi
 3. Rrjetet e skanimit
 4. numërim
 5. Sistemi Hacking
 6. Kërcënimet e Malware
 7. Shmangni IDS, Firewalls dhe Honeypots
 8. nuhatës
 9. Inxhinieri sociale
 10. Mohimi i Shërbimit
 11. Rrëmbimi i seancave
 12. Hacking Servera Web
 13. Hacking Web Applications
 14. SQL Injection
 15. Hacking Rrjetet Wireless
 16. Hakerimi i Platformave Celulare
 17. Cloud Computing
 18. Kriptografia

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Certifikim

La Provimi i Certifikuar Etik i Hacker 312-50 mund të merret në ditën e fundit të trajnimit (opsional). Studentët duhet të kalojnë provimin online për të marrë certifikimin CEH.
 • Titulli i provimit: Hacker Etik i Certifikuar (ANSI)
 • Kodi i provimeve: 312-50 (ECC EXAM), 312-50 (VUE)
 • Numri i pyetjeve: 125
 • Kohëzgjatje: Orë 4
 • Formati i Testimit: Zgjedhje e shumfishte
 • Rezultati i kalimit:% 70

Shqyrtime