TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 2
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

CEPH130 - Red Hat Ceph Ruajtja për OpenStack Technologies

Red Hat Ceph Storage për OpenStack Technologies (CEPH130) Kursi i Trajnimit dhe Certifikimit

Përshkrimi i kursit

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Red Hat Ceph Storage për kursin e teknologjive OpenStack

Ruajtja e Red Hat Ceph për OpenStack Technologies (CEPH130) ofron një pasqyrë të arkitekturës së Red Hat Ceph Storage dhe vendosjen e saj. Kjo përfshin vendosjen e Ceph Storage Cluster (bazuar në RADOS), Ceph Object Gateway (bazuar në RADOSGW) dhe Ceph Block Device (bazuar në RADOS Block Device ose RBD). Ky kurs përfshin gjithashtu integrimin me Glance dhe Cinder në platformën Red Hat Enterprise Linux® OpenStack dhe konfigurimin e Red Hat Ceph Storage si zëvendësim për Swift (integrimi me Keystone).

CEPH130 CertifikimiObjektivat

 • Vendosni Red Hat Ceph Storage
 • Krijo një klient RBD të Red Hat Ceph Storage
 • Vendosni Red Hat Ceph Storage RADOSGW
 • Integroje Red Hat Ceph Storage me shikim
 • Integroje Red Hat Ceph Storage me Cinder
 • Integroje Red Hat Ceph Storage me Keystone

Kursi CEPH130Audienca dhe parakushtet

Red Hat Ceph Storage për teknologjitë OpenStackkurs është menduar për administratorët e magazinimit, operatorët e cloud dhe zhvilluesit që dëshirojnë të mësojnë se si të vendosin dhe menaxhojnë Red Hat Ceph Storage brenda mjedisit të Platformës Red Hat Enterprise Linux OpenStack.

Parakushtet për CEPH130 kurs

Profesionistët e IT të cilët kanë fituar një Administratori i Çertifikuar i Sistemit Red Hat (RHCSA) certifikimit ose të mbajë përvojë të njëjtë me Linux.

Përshkrimi i kursit Ditët 2

Prezantimi
 • Hyrje në sistemet e ruajtjes, pasqyrimi i Ceph, shpjegimi i dizajnit, arkitekturës dhe komponentëve të Ceph.
 • Përmbledhje e kërkesave arkitekturore, roli i komponentëve thelbësor të RADOS dhe Ceph Gateway (RADOSGW).
Ceph bllok ruajtje
 • Kupto Ceph Storage Cluster (RADOS) dhe Ceph Snapshots.
 • Mësoni se si të klononi dhe cache me pajisjet e Bllokut Ceph.
Ruajtja e objekteve
 • Kuptoni dhe konfiguroni instancat RADOSGW.
Ceph dhe OpenStack
 • Identifikoni komponentët dhe versionet e OpenStack.
Integrojeni Ceph me Glance
 • Kuptoni, gjeni dhe integroni ruajtjen e imazhit të shikimit me Ceph RBD.
Integroje Ceph me Cinder
 • Kuptoni, gjeni dhe integroni Cinder me Ceph RBD.
Ceph dhe RADOSGW duke zëvendësuar Swift
 • Mësoni rreth Keystone dhe Swift dhe integrohuni me RADOSGW.

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • CEPH130 - Red Hat Ceph Storage për trajnimet e OpenStack Technologies në Gurgaon
 • CEPH130 - Red Hat Ceph Storage për kostot e certifikimit të OpenStack Technologies në Gurgaon
 • Instituti për CEPH130 - Red Hat Storage Ceph për OpenStack Technologies në Gurgaon
 • CEPH130 - Red Hat Ceph Ruajtja për OpenStack Technologies në Gurgaon
 • CEPH130 - Red Hat Ceph Storage për certifikimin e OpenStack Technologies në Gurgaon
 • CEPH130 - Red Hat Ceph Storage për kursin e OpenStack Technologies në Gurgaon
 • CEPH130 më e mirë - Red Hat Ceph Storage për Trajnimin e Teknologjive OpenStack Online
 • CEPH130 - Red Hat Ceph Storage për trajnimet e OpenStack Technologies