TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Trajnimi CRA në Gurgaon

Përshkrimi i kursit

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Certifikimi Analist i Rekrutimit - Trajnimi i CRA

La Analist i Certifikuar i Rekrutimit programi i Carlton Advanced Management Institute, SHBA, i kryer në Indi në bashkëpunim me Konsulentët e Tokës së Mesme.Kjo nuk është vetëm ndonjë program tjetër trajnimi për rekrutimin dhe intervistimin por është shumë më tepër se kaq. Programi më i vlerësuar dhe i kërkuar pas trajnimit nga profesionistët më të lartë të Burimeve Njerëzore në Indi. Ajo përfshin praktikat më të mira të rekrutimit nga industritë e ndryshme, mjetet e fundit, teknikat dhe strategjitë e përdorura në rekrutimin për të punësuar dhe mbajtur talentin më të mirë. Kjo punëtori përfshin më të mirën e praktikave globale të racave në rekrutim dhe siguron që të bëheni ekspert në punësimin. Deri në fund të kësaj punëtorie do të fitoni aftësi me të cilat mund të kryeni intervistimin e bazuar në sjellje, e cila është një metodologji e testuar koha për përmirësimin e rezultateve të punësimit.

Objektivat

 • Merrni një kurs të plotë dhe informativ të mbushur gjatë programit dhe për përdorim në shtëpi
 • Mësoni nga ekspertët e industrisë që kanë një përvojë të specializuar në fushën e rekrutimit
 • Rrjeti me profesionistë të tjerë me të njëjtin background dhe interes
 • Marku veten si një rekrutuesi i çertifikuar
 • Rritni potencialin tuaj të fituar si një profesion i pavarur duke u bërë një trajner i certifikuar

Audienca e synuar

 • Profesionistë të përfshirë në procesin e rekrutimit dhe rekrutimin e profesionistëve në të gjitha nivelet e përvojës.
 • Mbikëqyrësit e nivelit të parë dhe të nivelit të parë nga departamenti i rekrutimit.
 • Menaxherët e linjës, profesionistët funksionalë që marrin pjesë në procesin e rekrutimit si intervistues.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

MODULI 1: Analiza e Rekrutimit

 • Kuptimi i çështjeve strategjike në rekrutim për të rritur efektivitetin dhe efikasitetin e procesit
 • Metrics kryesore për Rekrutimin efektiv duke përfshirë aspekte si VA, BVA, NVA
 • Kuptimi i kostove të rekrutimit të keq si kostot e induksionit, shpenzimet e drejtpërdrejta të rekrutimit, kostot e stabilizimit etj.
 • Arsyet kryesore për attrition - kontrolle të papërshtatshme referimi, analiza e dobët e funksioneve të punës, teknikat e intervistimit të pamjaftueshme
 • Kompetenca def dhe modeli i akullnajave
 • Matja e kompetencës duke përdorur shkallën e vlerësimit të ankoruar në sjellje
 • Përmbledhje e procesit të punësimit - Analiza e Kërkesave, përzgjedhja e shkurtër, filtrimi, intervistimi dhe përzgjedhja

MODULI 2: Analiza e Rekrutimit

 • Përshkrimi themelor i punës - mjet i dobishëm për të tërhequr, marrë me qira, mbajtur dhe zhvilluar një punonjës të kualifikuar.
 • Metoda të ndryshme të analizës funksionale si vëzhgimi i drejtpërdrejtë, intervistat, ditarët, pyetësorët, analiza e elementeve të punës, metoda kritike e incidentit etj.
 • Analiza e sjelljes nëpërmjet qendrave të vlerësimit të thellë, TTA, Quancomm
 • Analiza e tiparit të pragut - tiparet mendore, të mësuara, motivuese etj
 • Përkufizimet e Quan-com

MODULI 3: Lista e shkurtër dhe filtrimi

 • Lista e shkurtër - njohja e CV-ve të përputhshme - Kontrolli Motivues - Paga, gjallërimi, rritja, Përfitimet kryesore (Markë, Mjedis, Flexi-kohë)
 • Procesi i listimit të shkurtër
 • Filtrim
 • Filtrimi i bazuar në dijeni përmes kualifikimit akademik, përqindja e notave të shënuara dhe niveli i përvojës ose përmes testeve të thjeshta me shkrim.
 • Aftësitë Bazuar në filtrim përmes tabelave, prezantimeve, roleve, ushtrimeve të fakteve etj
 • Filtrimi i sjelljes duke përdorur teste psikometrike si MBTI, FIRO etj.

MODULI 4: Teknikat e Intervistimit dhe Probingut

 • Hyrje në intervistim
 • Procesi i përgjithshëm i intervistimit - përpara intervistës fazën përgatitore, vetë intervistën, vlerësimin pas intervistës dhe fazën e vendimit
 • Fazat e intervistës
 • Quan-com pyetje dhe treguesit e sjelljes
 • Aftësitë kryesore të intervistuesit 4 - Dëgjimi, ndjeshmëria e gjuhës së trupit, stili i komunikimit, pyetja
 • Gjuha e trupit - sinjalet jo verbale
 • Llojet e ndryshme të metodave të pyetjeve - Open vs. Direktiva Vs Close përfundoi.
 • Vlerësimi i procesit të intervistimit përmes metodës së vlerësimit të shkallës grafike, sistemeve të renditjes dhe shkallëve të listës kontrolluese.

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Certifikim

Procesi i certifikimit 40 Hr: Punëtoria 16 Hr pasuar nga puna e drejtuar nga projekti i 24 Hr

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime