TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

CND-banner

Përshkrimi i kursit

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Certified Network Defender - CND

Certified Network Defender (CND) është një program i trajnimit të çertifikimit të sigurimit të rrjetit të udhëhequr nga instruktorët, neutral, praktik. Është një program i bazuar në shkathtësi, i cili bazohet në një analizë të detyrave të punës dhe kuadrit të edukimit në fushën e sigurisë kibernetike të paraqitur nga Iniciativa Kombëtare e Edukimit të Sigurisë në Cybersecurity (NICE). Lënda gjithashtu është hartuar për rolet dhe përgjegjësitë globale të punës dhe rolet e Departamentit të Mbrojtjes (DoD) për administratorët e sistemit / rrjetit. Kursi është dizajnuar dhe zhvilluar pas hulumtimeve dhe hulumtimeve të gjera të tregut. Programi përgatit administratorët e rrjetit në teknologjitë dhe operacionet e sigurisë së rrjetit për të arritur përgatitjen e sigurisë së rrjetit në mbrojtje. Ai mbulon mbrojtjen, zbulimin dhe përgjigjen ndaj qasjes në sigurinë e rrjetit. Kursi përmban laboratorë praktikë, të bazuar në mjete dhe teknika të rëndësishme të sigurisë së rrjetit, të cilat do t'u ofrojnë administratorëve të rrjetit ekspertizë reale në teknologjitë dhe operacionet aktuale të sigurisë në rrjet. Kit-studimi ju siguron me mbi 10 GB praktikat më të mira të sigurisë në rrjet, vlerësimet dhe mjetet e mbrojtjes. Kit gjithashtu përmban shabllone për politika të ndryshme të rrjetit dhe një numër të madh letrash të bardha për mësim shtesë.

Objektivat

 • Mësoni bazat e teknikave të rrjetëzimit dhe të mbrojtjes
 • Kuptojnë kërcënimet dhe dobësitë e sigurisë së rrjetit
 • Zbatoni Kontrollet dhe Protokollet e Sigurisë së Rrjetit
 • Hartimi dhe zbatimi i Politikave të Sigurisë së Rrjetit
 • Përcaktoni Kontrollet e Sigurisë Fizike dhe teknikat e legalizimit
 • Konfiguro Sigurinë e Hostit dhe enkriptimin e sistemit të skedarëve
 • Implementimi dhe menaxhimi i zjarrit
 • Konfiguro dhe menaxho IDPS (Sistemet e zbulimit dhe parandalimit të ndërhyrjeve)
 • Sigurimi dhe menaxhimi i sigurisë VPN
 • Rrjetet e sigurta pa tel
 • Monitorimi dhe analiza e trafikut të rrjetit
 • Kuptoni rreziqet dhe dobësitë e rrjetit
 • Përgjigjja dhe menaxhimi i incidenteve në rrjet

Audienca e synuar

 • Administratorët e Rrjetit
 • Administratorët e rrjetit të sigurisë
 • Inxhinier Network Security
 • Teknikë të Mbrojtjes së Rrjetit
 • Analist i CND
 • Analist i Sigurisë
 • Operatori i Sigurisë
 • Çdokush që përfshin në operacionet e rrjetit

Parakushte

Ju duhet të jeni të përgatitur mirë në bazat e sigurisë kibernetike.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

Moduli 01: Rrjetet kompjuterike dhe bazat e mbrojtjes.
Moduli 02: Kërcënimet e Sigurisë së Rrjetit, Rreziqet dhe Sulmet.
Moduli 03: Kontrollet, Protokollet dhe Pajisjet e Sigurisë së Rrjetit.
Moduli 04: Dizajnimi dhe Implementimi i Politikave të Sigurisë së Rrjetit.
Moduli 05: Siguria fizike.
Moduli 06: Siguria e Hostit.
Moduli 07: Konfigurimi i Sigurt Firewall dhe Menaxhimi.
Moduli 08: Siguri IDS Konfigurimi dhe Menaxhimi.
Moduli 09: Siguri VPN Konfigurimi dhe Menaxhimi.
Moduli 10: Mbrojtja e Rrjetit Wireless.
Moduli 11: Monitorimi dhe analiza e trafikut të rrjetit.
Moduli 12: Rreziku i Rrjetit dhe Menaxhimi i Vulnerabilitetit.
Moduli 13: Ruajtja dhe Rimëkëmbja e të Dhënave.
Moduli 14: Përgjigjja dhe Menaxhimi i Incidentit të Rrjetit.

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

detajet e provimit

 • Titulli i provimit:NDA
 • Kodi i provimit:312-38
 • Numri i pyetjeve:100
 • Duration:Orët 4
 • Disponueshmëria:Provimi ECC
 • Formati i testimit:Pyetjet e Interaktive Multiple Choice

Shqyrtime