TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 180
REGJISTRI

Certified Network & Firewall Specialist _ Trajnimi CNFS

Përmbledhje

Parakushte

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Certified Network & Firewall Specialist - Trajnimi CNFS

Specialisti i Rrjetit të Certifikuar dhe Firewall - Kursi i CNFS përbëhet nga trajnime të shumta dhe certifikime që përcjellin rolet e punës në industri. Ky kurs ofron teknologjitë dhe aftësitë e reja të punës që ju bëjnë një inovator në teknologjitë e Sigurisë. Ky kurs siguron njohuri të specializuara për vendosjen, konfigurimin, menaxhimin dhe zgjidhjen e problemeve të zjarreve të ndërmarrjeve, sistemeve të zbulimit të ndërhyrjeve, sistemeve të parandalimit të ndërhyrjeve, grupimeve të firewall dhe balancuesve të ngarkesës, anti-virus, anti-spam, SSL VPN dhe filtrim të përmbajtjes së internetit, dhe opsionet fleksibël të konfigurimit të shitësve të mëdhenj në industri si Cisco, Juniper, Checkpoint, Fortinet, paloalto, F5, Bluecaot, Riverbed, Wireshark dhe poashtu do të kalojnë gjerësisht me teknika të ndryshme të hacking dhe metodologjitë e hackerëve dhe qasjen e administratorëve të sigurisë për të mbrojtur rrjeteve kundër kërcënimeve kibernetike. Ky kurs është hartuar nga ekspertë të industrisë duke identifikuar aftësitë e kërkuara nga tregu aktual i punës. Kursi i shumëfishtë i shitësit shtohet në këtë kurs pse për shkak se shumë kompani janë infrastruktura hibride të shitësve të shumëfishtë.

Parakushte

 • Njohja e fortë e TCP / IP
 • Njohuri e mirë e Windows Active Directory
 • Njohuri të shëndosha mbi Cisco Routing & Switching
 • Kuptimi themelor i Protokolleve të tilla si FTP, HTTP, SMTP, DNS, DHCP

Course Outline Duration: 180 Days

 • Moduli-1: ASA Administrimi i firewall
 • Moduli-2: Administrimi i Checkpoint-it
 • Moduli-3: Eksperti i Checkpoint-it
 • Moduli-4: Administrimi i Fortigave
 • Moduli-5: Eksperti i Fortigimit
 • Moduli-6: Juniper JNCIA
 • Moduli-7: Juniper JNCIS
 • Moduli-8: Paloalto Network Essentials
 • Moduli-9: Administrimi F5 LTM
 • Moduli-10: Administrimi i Bluecoat
 • Moduli-11: shtrati i lumit Wan 200 Essentials
 • Moduli-12: Analiza e Paketave të Rrjetit

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.


Shqyrtime