TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

CSCU-Portofoli

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Përdoruesi i Certifikuar i Sigurt i Kompjuterit (CSCU)

Qëllimi i programit të trajnimit të CSCU është të sigurojë individët me njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për të mbrojtur pasuritë e tyre të informacionit. Kjo klasë do t'i zhysë studentët në një mjedis interaktiv ku ata do të kuptojnë një kërcënim të kompjuterit dhe sigurisë së rrjetit, si vjedhjet e identitetit, mashtrimet me kartë krediti, mashtrimet bankare në internet, virusi dhe backdoors, mashtrimet me email, shkelësit e sekseve në internet, e informacionit konfidencial, sulmeve të piraterisë dhe inxhinierisë sociale. Më e rëndësishmja, aftësitë e mësuara nga klasa i ndihmojnë nxënësit të ndërmarrin hapat e nevojshëm për të zbutur ekspozimin e tyre të sigurisë.

Audienca e synuar

Ky kurs është projektuar posaçërisht për përdoruesit e kompjuterëve të sotëm që përdorin internetin gjerësisht për të punuar, studiuar dhe luajtur.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Hyrje në Siguri
 • Sigurimi i Sistemeve Operative
 • Malware dhe Antivirus
 • Internet Security
 • Siguria në faqet e rrjeteve sociale
 • Sigurimi i komunikimeve me e-mail
 • Sigurimi i pajisjeve mobile
 • Sigurimi i Cloud
 • Sigurimi i lidhjeve të rrjetit
 • Ruajtja e të dhënave dhe rimëkëmbja e katastrofave

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Certifikim

 • Emri i provimit: Provimi CSCU (112-12)
 • Kreditimi drejt Certifikimit: Specialist i Sigurt i Kompjuterit (CSCU)

Detajet e provimit:

 • Kohëzgjatja e provimit: orët 2
 • Vlerësimi i kalimit: 70%
 • Numri i pyetjes: 50
 • Formati i testimit: Zgjedhja e shumëfishtë
 • Dorëzimi i Testit: Portali i Provimit të Këshillit të KE-së

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • Certified Secure Computer User (CSCU) trajnimi në Gurgaon
 • Certified Secure Computer User (CSCU) koston e certifikimit në Gurgaon
 • Instituti për Certified Secure Computer User (CSCU) në Gurgaon
 • Certified Secure Computer User (CSCU) në Gurgaon
 • Çertifikimi i Certifikuar i Sigurt i Kompjuterit (CSCU) në Gurgaon
 • Certified Secure Computer User (CSCU) në Gurgaon
 • Trajnimi më i mirë i Certifikuar i Sigurt i Kompjuterit (CSCU)
 • Certified Secure Computer User (CSCU) trajnimi