TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Administratori i Çertifikuar i Sigurisë Kontrolluese R80

Check Point Certified Security Administrator R80 Kursi i Trajnimit dhe Certifikimi

Përmbledhje

Parakushte

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kurs Trajnimi R80 Administrator i Çertifikuar i Sigurise Check Point

Kontrolloni Administrimin e Sigurisë së Kontrollit R80 siguron një kuptim të koncepteve themelore dhe aftësive të nevojshme për të konfiguruar Check Point Security Gateway dhe Blades Software Management. Gjatë këtij kursi, ju do të konfiguroni një Politikë të Sigurisë dhe do të mësoni rreth menaxhimit dhe monitorimit të një rrjeti të sigurt, përmirësimit dhe konfigurimit të një Gateway Siguri dhe implementimit të një rrjeti privat virtual.

Parakushtet për Çertifikimin e Certifikuar të Check Point Certifikimi i Administratorit të Sigurisë R80

Personat që ndjekin këtë kurs duhet të kenë njohuri të përgjithshme TCP / IP, dhe njohuri pune për Windows, UNIX, teknologjinë e rrjetit dhe internetin.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

  • Moduli 1: Hyrje në Check Point Architecture
  • Moduli 2: Menaxhimi i Politikave të Sigurisë
  • Moduli 3: Zgjidhjet e Sigurimit të Kontrollit të Çastit
  • Moduli 4: Dukshmëria e trafikut
  • Moduli 5: Konceptet themelore të VPN
  • Moduli 6: Menaxhimi i Qasjes së Përdoruesit
  • Moduli 7: Duke punuar me Cluster XL
  • Moduli 8: Zbatimi i detyrave të administratorit
  • Moduli 9: Raporte SmartEvent

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime