TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Eksperti i Çertifikuar i Sigurisë së Check Point (CCSE)

CCSE - Check Point Certifikuar Kursin e Certifikimit të Sigurisë dhe Certifikimin e Kursit

Përmbledhje

Parakushte

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

CCSE - Kursi i trajnimit të ekspertëve për siguri të certifikuar të pikave të kontrollit

Check Point Security Engineering është një kurs i avancuar 3-ditor që mëson se si të ndërtojë, modifikojë, vendosë dhe troubleshoot në mënyrë efektive sistemet e Sigurisë Check Point në sistemin Gaia. Ne do të studiojmë firewall proceset dhe të marrin një vështrim të afërt në përpunimin e përdoruesit dhe kernel dhe Inspekcionin shtetëror. Laboratorët përfshijnë konfigurimin e portave të sigurisë, zbatimin e VPN-ve dhe kryerjen e detyrave të avancuara për zgjidhjen e problemeve në firewall.

Parakushtet për Çertifikimin e Çertifikuar të Çertifikuar të Çështjeve të Sigurisë (CCSE)

Njohja e fortë e CCSA

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

  • Advance Firewall
  • Administrimi i linjës së komandës
  • Avancoj VPN
  • Karakteristikat e UTM
  • Tiparet e avancimit të UTM
  • IDS / IPS
  • QOS
  • clustering
  • Raportimi

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime