TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 5
REGJISTRI
CISSP

Trajnimi CISSP - Sistemi i Certifikuar i Informacionit Sigurimi i Trajnimit Profesional dhe Certifikimi

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kurs trajnimi CISSP & Certifikimi

Në këtë kurs, ju do të identifikoni dhe përforconi subjektet kryesore të sigurisë nga tetë fushat e (ISC) 2 CISSP BQK.

 • Analizoni përbërësit e fushës së Sigurisë dhe Riskut.
 • Analizoni përbërësit e fushës së Sigurimit të Aseteve.
 • Analizoni përbërësit e fushës së Inxhinierisë së Sigurisë.
 • Analizoni përbërësit e fushës së Komunikimit dhe Rrjetit të Sigurisë.
 • Analizoni përbërësit e domenit të Identitetit dhe Menaxhimit të Qasjes.
 • Analizoni përbërësit e fushës së Vlerësimit dhe Testimit të Sigurisë.
 • Analizoni përbërësit e fushës së Operacioneve të Sigurisë.
 • Analizoni komponentët e Zhvillim Software Domenin e sigurisë.

Audienca e synuar e trajnimit CISSP

Ky kurs është i dedikuar për praktikuesit e njohur të sigurisë së IT-së, auditorët, konsulentët, hetuesit ose instruktorët, duke përfshirë analistët dhe inxhinierët e rrjetit ose të sigurisë, administratorët e rrjetit, specialistët e sigurisë së informacionit dhe profesionistët e menaxhimit të riskut, të cilët po ndjekin Trajnimi dhe certifikimi CISSP për të marrë kredibilitetin dhe mobilitetin për të avancuar në kuadër të karrierës së tyre aktuale të sigurisë kompjuterike ose për të migruar në një karrierë të ngjashme. Përmes studimit të të gjitha titujve të CISSP të Trupit të Njohur (BQK), studentët do të verifikojnë njohuritë e tyre duke përmbushur kërkesat e nevojshme të përgatitjes për t'u kualifikuar për t'u ulur Provimi CISSP certifikimit. Plotësues certifikimit CISSP kërkesat përfshijnë një minimum prej pesë vjet përvojë pune të drejtpërdrejtë profesionale në dy ose më shumë fusha që lidhen me tetë fusha të sigurisë të BQK-së, ose një diplomë kolegji dhe katër vjet përvojë.

Parakushtet për kursin e certifikimit CISSP

Është shumë e rekomandueshme që studentët të kenë çertifikatat në Network + ose Security +, ose të kenë përvojë ekuivalente profesionale me hyrjen trajnimi CISSP. Do të jetë e dobishme nëse studentët kanë një ose më shumë prej çertifikatave të lidhura me sigurinë ose me teknologji të ngjashme ose përvojë ekuivalente të industrisë: CyberSec First Responder (CFR), MCSE, CCNP, RHCE, LCE, SSCP®, GIAC, CISA ™, ose CISM®.

Course Outline Duration: 5 Days

1 Information Security and Risk Management

 • Menaxhimi i Sigurisë së Informacionit
 • Trajnimi dhe Edukimi mbi Ndërgjegjësimin e Sigurisë
 • Menaxhimi i rrezikut
 • etikë

2 Access Control

 • Përkufizimet dhe Konceptet Kryesore
 • Klasifikimi i Informacionit
 • Kategoritë dhe Llojet e Kontrollit të Qasjes
 • Kërcënimet e kontrollit të qasjes
 • Qasja në sisteme / të dhëna
 • Teknologjitë e Kontrollit të Qasjes
 • Mekanizmat e Sigurimit

3 Cryptography

 • Konceptet kryesore dhe përkufizimet
 • histori
 • Sisteme encryption
 • Algoritme simetrike dhe asimetrike
 • Kontrollet e Integritetit të Mesazheve
 • Nënshkrimet digjitale
 • Menaxhimi i sistemeve kriptografike
 • Kërcënimet dhe sulmet

4 Physical Security

 • Përkufizimet dhe Konceptet Kryesore
 • Vendi i sitit
 • Modeli i Mbrojtjes Shtresore
 • Sistemet Mbështetëse të Infrastrukturës
 • Mbrojtja e pajisjeve

5 Security Architecture and Design

 • Komponentët dhe Parimet
 • Teknikat e Sigurisë së Sistemit
 • Hardware
 • program
 • Modelet e Sigurisë dhe Teoria e Arkitekturës
 • Metodat e Vlerësimit të Sigurisë dhe Kriteret

6 Business Continuity Planning and Disaster Recovery Planning

 • Zhvillimi dhe planifikimi i fushës së projektit
 • Analiza e ndikimit të biznesit
 • Vlerësimi i emergjencave
 • Strategjia e Vazhdimit dhe Rimëkëmbjes
 • Plani i Projektimit dhe Zhvillimit
 • Zbatimi
 • Restaurim
 • Menaxhimi i Planit

7 Telecommunications and Network Security

 • Konceptet kryesore dhe përkufizimet
 • Rrjetet
 • Protokollet
 • Remote Access
 • Rrjeti Components
 • Telefoni

8 Application Security

 • Siguria e Sistemit të Jetesës
 • Zbatimi i Kontrollit të Mjedisit dhe Sigurisë
 • Programimi i gjuhëve dhe mjeteve
 • Bazat e të dhënave dhe Depot e të Dhënave
 • Aplikacionet Kërcënimet dhe Cenueshmëria e Sistemeve
 • Aplikimet Kontrollet e Sigurisë

9 Operations Security

 • Mbrojtja e Burimeve
 • Ndrysho Menaxhimin e Kontrollit
 • Kontrollet e Sigurisë Fizike
 • Kontrolli i Privilegjuar i Entiteteve

10 Legal, Regulations, Compliance and Investigation

 • Sistemet kryesore ligjore
 • Konceptet ligjore
 • Çështjet Rregullative
 • hetim
 • Mjekësia Ligjore Kompjuterike

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

 • Numri i pyetjeve: Pyetjet e 250
 • Kohëzgjatje: Deri në orët 6
 • Formati i Testimit: Zgjedhje e shumfishte
 • Rezultati i kalimit:% 70
 • Qendra e Testimit: Pearson VUE Qendra e Testimit