TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 4
REGJISTRI

CL110

Red Hat OpenStack Administration I ( CL110 ) Training Course & Certification

Përshkrimi i kursit

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Red Hat OpenStack Administration I Training

Administrimi i Red Hat OpenStack I (CL110) do të mësojë studentët të instalojnë një provë të konceptit, konfigurimin, përdorimin dhe mirëmbajtjen e Platformës Red Hat OpenStack. Ky kurs mbulon shërbimet bazë: identitetin (Keystone), ruajtjen e bllokut (Cinder), imazhin (Glance), rrjetëzimin (Neutron), llogaritjen dhe kontrolluesin (Nova) dhe pultin (Horizon).

Përmbledhje e përmbajtjes së kursit CL110

  • Hapja e një instance duke përdorur pultin e Horizon
  • Menaxho projektet, kuotat dhe përdoruesit
  • Menaxhoni rrjetet, nën-rrjetet, routerat dhe IP-të që përdoren duke përdorur pultin Horizon
  • Menaxhoni shërbimin e identitetit Keystone duke përdorur ndërfaqen e komandës së unifikuar
  • Menaxhoni instancat duke përdorur ndërfaqen e komandës së unifikuar
  • Vendoseni Red Hat OpenStack Platform duke përdorur PackStack

Audienca e synuar për certifikatën CL110

Administratorët e sistemit Linux dhe administratorët e cloud që janë të interesuar ose përgjegjës për mbajtjen e një re private.

Prerequisites for CL110 Course

Administratori i Sistemit të Certifikuar Red Hat (RHCSA®) në Red Hat Enterprise Linux® certifikimit ose përvojës ekuivalente

Course Outline 4 Days

Prezantimi i kursit
Prezantoni dhe rishikoni kursin.
Hapni një shembull
Hapni një shembull dhe përshkruani arkitekturën OpenStack dhe përdorni rastet.
Organizimi i njerëzve dhe burimeve
Menaxhimi i projekteve, përdoruesve, roleve dhe kuotave.
Përshkruani cloud computing
Përshkruani ndryshimet në teknologjinë dhe proceset për cloud computing
Menaxho rrjetet Linux
Menaxho rrjetet dhe urat Linux.
Përgatitja dhe vendosja e një instance të brendshme
Menaxhoni imazhet, flavors dhe rrjetet private në përgatitje për nisjen e një instance të brendshme dhe nisjen dhe verifikimin e një instance të brendshme.
Menaxho ruajtjen e bllokut
Menaxho ruajtjen e bllokut të vazhdueshëm dhe të vazhdueshëm.
Menaxho ruajtjen e objekteve
Menaxho ruajtjen e objekteve.
Përgatitja dhe vendosja e një instance të jashtme
Menaxhon rrjetet e jashtme dhe sigurinë në përgatitje për fillimin e një instance të jashtme dhe nisjen dhe verifikimin e një instance të jashtme.
Rregullo instancat
Personalizo një shembull me cloud-init.
Vendosja e grumbujve të shkallëzuar
Vendosni një rafte dhe konfiguroni automatikimin.
Instalo OpenStack
Instaloni një dëshmi OpenStack të konceptit duke përdorur Packstack.
Shqyrtim gjithëpërfshirës i Red Hat OpenStack Administration I
Detyrat e shqyrtimit në kursin Red Hat OpenStack Administration I.

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Oferta e rekomanduar e ardhshme ose kurs trajnimi

Red Hat OpenStack Administrimi II (CL210)

Red Hat OpenStack Administrimi II (CL210) u mëson administratorëve të sistemit se si të zbatojnë një mjedis cloud-informatikë duke përdorur Platformën Red Hat OpenStack, duke përfshirë instalimin, konfigurimin dhe mirëmbajtjen.

Red Hat OpenStack Administrimi II me provim (CL211)

Red Hat OpenStack Administrimi II me provim (CL211) u mëson administratorëve të sistemit se si të zbatojnë një mjedis të cloud-computing duke përdorur Platformën Red Hat OpenStack, duke përfshirë instalimin, konfigurimin dhe mirëmbajtjen dhe pastaj të provojnë aftësitë, njohuritë dhe aftësitë tuaja të nevojshme për krijimin, konfigurimin dhe menaxhoni retë private duke përdorur platformën Red Hat OpenStack me Red Hat Administrator të Sistemit të Certifikuar në provimin Red Hat OpenStack (EX210).

Red Hat Administrator i Sistemit të Certifikuar në provimin Red Hat OpenStack (EX210)

Provoni aftësitë, njohuritë dhe aftësitë tuaja të nevojshme për të krijuar, konfiguruar dhe menaxhuar retë private duke përdorur Platformën Red Hat OpenStack me Red Hat Administrator të Sistemit të Certifikuar në provimin Red Hat OpenStack (EX210).


Shqyrtime