TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 4
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

CL210 - Administrimi i Red Hat OpenStack II

Red Hat OpenStack Administrimi II - Kurs trajnimi CL210 & Certifikimi

Përshkrimi i kursit

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Red Hat OpenStack Administrimi IIKurs

Red Hat OpenStack Administrimi II (CL210) ka filluar tranzicionin nga administrimi i OpenStack duke përdorur Horizon për të përdorur ndërfaqen e komandës së linjës së CLI të unifikuar.
Ky kurs përfshin: Konfigurimin e Platformës Red Hat OpenStack duke përdorur OpenStack Director, menaxhimin e përdoruesve, flavors, projektet, role, imazhe, networking & storage bllok, automatizimi (shkallë-prapa & shkallë-out) & ndërtuar një imazh të përshtatur.

Objektivat

 • Nxjerr instancat
 • Menaxhoni shërbimet kryesore të OpenStack (Red Hat) duke përdorur ndërfaqen e unifikuar CL (command-line)
 • Migrojnë instancat midis nyjave llogaritëse
 • Ndërtoni një imazh të përshtatur JEOS
 • Aplikime automatikisht të shkallëzuara dhe të prapambetura

Audienca e synuar për certifikatën CL210

Red Hat OpenStack Administrimi IIkurs është projektuar për administratorët e sistemit Linux, administratorët e reve dhe operatorët e cloud.

Parakushtet përTrajnimi CL210

Përshkrimi i kursit Ditët 4

Prezantimi i kursit
Prezantoni dhe rishikoni kursin.
Menaxho një vendosje të ndërmarrjes OpenStack
Menaxho undercloud, overcloud, dhe shërbimet e lidhura.
Menaxhoni komunikimin e brendshëm OpenStack
Administroni shërbimin e identitetit Keystone dhe shërbimin e mesazheve të protokollit të avancuar të mesazhit (AMQP).
Ndërtoni dhe përshtasni imazhet
Ndërtoni dhe përshtasni imazhet.
Menaxho ruajtjen
Menaxhoni ruajtjen Ceph dhe Swift për OpenStack.
Menaxho burimet fleksibile të llogaritjes
Shto nyjet e llogaritjes, menaxhimin e ruajtjes së përbashkët dhe kryerjen e migrimit të instancës së drejtpërdrejtë.
Menaxho dhe zgjidh troubleshoot
Menaxhimi dhe zgjidhja e problemeve të infrastrukturës virtuale të rrjetit.
Menaxho burimet fleksibile të llogaritjes
Shto nyjet e llogaritjes, menaxhimin e ruajtjes së përbashkët dhe kryerjen e migrimit të instancës së drejtpërdrejtë.
Zgjidh Troubleshoot Issues OpenStack
Diagnoza dhe zgjidhja e problemeve dhe shërbimeve të OpenStack.
Monitoroni metrics cloud për autoscaling
Monitoroni dhe analizoni metrics cloud për përdorim në autoscaling orkestrimit.
Vendosni orkestrat
Vendosni grumbujt e nxehtësisë që automatikisht shkallëzohen.

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Provimi apo kurs i rekomanduar i ardhshëm

Red Hat Administrator i Sistemit të Certifikuar në provimin Red Hat OpenStack (EX210)
 • Tregoni aftësinë tuaj për të ndërtuar dhe menaxhuar retë private duke përdorur Red Hat OpenStack Platform.
Red Hat OpenStack Administrimi III (CL310)
 • Mësoni të vendosni, menaxhoni dhe konfiguroni Red Hat Ceph® Storage dhe Red Hat OpenStack Platform.
Red Hat OpenStack Administrimi III me provim (CL311)
 • Mësoni të vendosni, menaxhoni dhe konfiguroni Red Hat Ceph Storage dhe Red Hat OpenStack Platform dhe demonstroni aftësitë dhe njohuritë tuaja për t'u bërë Red Hat Certified Engineer në Red Hat OpenStack.
 

Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • CL210 - Red Hat OpenStack Administrimi II trajnim në Gurgaon
 • CL210 - Red Hat OpenStack Administrimi II kostoja e certifikimit në Gurgaon
 • Instituti për CL210 - Red Hat OpenStack Administrimi II në Gurgaon
 • CL210 - Red Hat OpenStack Administrimi II në Gurgaon
 • CL210 - Certifikimi i Red Hat OpenStack Administration II në Gurgaon
 • CL210 - Red Hat OpenStack Administrimi II kurs në Gurgaon
 • Trajnimi më i mirë CL210 - Red Hat OpenStack Administration II
 • CL210 - Trajnimi i Red Hat OpenStack Administration II