TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

CHFI-Portofoli

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Hacking Kompjuterike Hetues Ligjor - Trajnimi CHFI

CHFI i ITS certifikon individët në disiplinën specifike të sigurisë së mjekësisë ligjore kompjuterike nga një perspektivë neutrale e shitësit. Çertifikimi i CHFI do të forcojë njohuritë e zbatimit të personelit të zbatimit të ligjit, administratorëve të sistemit, oficerëve të sigurisë, mbrojtjes dhe personelit ushtarak, profesionistëve ligjorë, bankierëve, profesionistëve të sigurisë dhe kujtdo që është i shqetësuar për integritetin e infrastrukturës së rrjetit.
Ligjshmëria digjitale është një komponent kyç në Cyber ​​Security. Shumë njerëz e dëgjojnë terminologjinë e mjekësisë ligjore, ose mjekësinë ligjore kompjuterike, apo mjekësinë ligjore dixhitale dhe mendojnë menjëherë, kjo është vetëm për zbatimin e ligjit, por e vërteta është, forenzika dixhitale ka një vend kyç në çdo ekip të sigurisë kibernetike. Në të vërtetë, pa të, shanset janë organizatat e tua Qëndrimi i sigurisë dhe pjekuria nuk do të shohin potencialin e saj të plotë

Qëllimi i kredencialit CHFI është që të:

Validoni aftësitë e kandidatit për të identifikuar gjurmët e këmbëve të një ndërhyrës dhe për të mbledhur siç duhet dëshmitë e nevojshme për të ndjekur penalisht në gjykatë.

Audienca e synuar

 • Policia dhe personeli tjetër i zbatimit të ligjit
 • Mbrojtjes dhe personelit ushtarak
 • profesionistët e Sigurisë së Biznesit
 • Administratorët e sistemeve
 • Profesionistë ligjorë
 • Banking, Sigurim dhe profesionistë të tjerë
 • Agjencitë qeveritare
 • IT menaxherët

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

 • Mjekësia Ligjore Kompjuterike në Botën e Sotme
 • Procesi i hetimit të forenzikës kompjuterike
 • Kuptimi i disqeve dhe sistemeve të skedarëve
 • Sistemi i Mjekësisë Ligjore
 • Mposhtja e teknikave anti-forenzikë
 • Blerja e të Dhënave dhe Duplikimi
 • Rrjeti i Mjekësisë Ligjore
 • Hetimi i sulmeve në internet
 • Baza Ligjore e të Dhënave
 • Mjekësia Ligjore Cloud
 • Mjeko-ligjor për Malware
 • Hetimi i Krimeve të Email-it
 • Mobile Mjekësia Ligjore
 • Raportet hulumtuese

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Certifikim

Çertifikimi i CHFI është dhënë pas dhënies së provimit EC0 312-49. Provimet e CHFI EC0 312-49 janë në dispozicion në qendrën e provimeve ECC në mbarë botën.

Detajet e provimit të CHFI

 • Numri i pyetjeve:150
 • Kohëzgjatja e testimit:orë 4
 • Formati i testimit:Zgjedhje e shumfishte
 • Dorëzimi i Testit:Portali i provimeve ECC

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime