TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Konfigurimi i shërbimeve të avancuara të Windows Server 2012

** Redeem Your Microsoft Vouchers(SATV) for M20412 XCHARX Configuring Advanced Windows Server 2012 ServicesTraining Course & Certification **

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

M20412 XCHARX Configuring Advanced Windows Server 2012 Services Training

Ky kurs është pjesë e tretë e një serie prej tre kurseve. Përmes kësaj serie ju do të fitoni aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për të zbatuar një bazë të Windows Server 2012, duke përfshirë infrastrukturën e Windows Server 2012 R2 në një mjedis ekzistues të ndërmarrjes.

Ju do të mësoni konfigurimin e avancuar dhe shërbimet e nevojshme për të zbatuar, menaxhuar dhe mirëmbajtur një infrastrukturë 2012 të Windows Server. Ju do të mbuloni shërbimet e rrjeteve të avancuara, Active Directory Domain Services (AD DS), menaxhimin e identitetit, menaxhimin e të drejtave, shërbimet federale, Balancimi i ngarkesës së rrjetit, clustering failover, vazhdimësi të biznesit, dhe shërim fatkeqësi. Ky kurs përfshinë materiale nga Produkti Zyrtar i Mësimit të Microsoftit 20412 dhe mund t'ju ndihmojë në përgatitjen tuaj për Provim 70-412: Konfigurimi i Shërbimeve të Avancuara të Windows Server 2012. Provimi 70-412 është një nga tri provimet e nevojshme për certifikimin MCSA: Windows Server 2012.

Objektivat

 • Konfiguroni dhe menaxhoni iSCSI, BranchCache dhe Menaxhuesin e Burimeve të File Server (FSRM)
 • Zbatimi i kontrollit të qasjes dinamike
 • Zbatimi i balancimit të ngarkesës së rrjetit
 • Zbatimi i grupimit të fakseve me Hyper-V
 • Zbatimi i shpërndarjes së shpërndarjes së Shpërndarjes së Active Directory Domain Services (AD DS)
 • Zbatoni faqet e AD DS dhe përsërisni
 • Zbatimi i Shërbimeve të Certifikata të Active Directory (AD CS)
 • Implementimi i Shërbimeve të Menaxhimit të të Drejtave të Active Directory (AD RMS)
 • Zbatimi i Shërbimeve të Federatës së Active Directory (AD FS)

Audienca e synuar

Administratorët e sistemit dhe profesionistët e TI-së që kërkojnë të fitojnë aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për të kryer menaxhim të avancuar dhe sigurimin e shërbimeve brenda kësaj mjedisi të Windows Server 2012 ose Windows Server 2012 R2.

Parakushte

 • Përvojë pune në një server të Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, ose Windows Server 2012 Enterprise
 • Përvoja e zbatimit, menaxhimit dhe konfigurimit të infrastrukturës së Active Directory dhe rrjeteve
 • Njohuri dhe eksperience e barasvlershme me:
  • Instalimi dhe konfigurimi i Windows Server 2012 (M20410)
  • Administrimi i Windows Server 2012 (M20411)

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

1. Implementimi i shërbimeve të avancuara të rrjetit

 • Konfigurimi i karakteristikave të avancuara të konfigurimit të konfigurimit të përdoruesit (DHCP)
 • Konfigurimi i avancuar i Sistemit të Emrave të Domenit (DNS)
 • Implementimi i Menaxhimit të Adresave IP

2. Implementimi i shërbimeve të avancuara të skedarëve

 • Konfigurimi i ruajtjes së Internetit të Sistemit të Vogla të Kompjuterit (iSCSI)
 • Konfigurimi i Cache Dega
 • Optimizimi i përdorimit të magazinimit

3. Zbatimi i Kontrollit të Hyrjes Dinamike (DAC)

 • Zbatimi i komponentëve të DAC
 • Zbatimi i DAC për Kontrollin e Qasjes
 • Zbatimi i Aksesimit të Mohuar Ndihmës
 • Zbatimi dhe menaxhimi i dosjeve të punës

4. Zbatimi i Shpërndarjes së AD DS Deployments

 • Shpërndarja e AD DS Deployments
 • Vendosja e një mjedisi të shpërndarë AD DS
 • Konfigurimi i Trusteve të AD DS

5. Implementimi i faqeve të AD AD dhe përsëritja

 • Replikim AD DS
 • Konfigurimi i faqeve të AD DS
 • Konfigurimi dhe Monitorimi i Replikimit të AD DS

6. Implementimi i AD CS

 • Infrastruktura kryesore publike
 • Vendosja e Autoriteteve të Certifikimit
 • Vendosja dhe menaxhimi i modeleve të certifikatave
 • Zbatimi i Shpërndarjes dhe Revokimit të Certifikatave
 • Menaxhimi i Rimarrjes së Certifikatave

7. Implementimi i AD RMS

 • Menaxhimi i të Drejtave të Active Directory
 • Vendosja dhe Menaxhimi i një Infrastrukture RMS AD
 • Konfigurimi i mbrojtjes së përmbajtjes së AD RMS
 • Konfigurimi i qasjes së jashtme në AD RMS

8. Zbatimi i PF

 • Vendosja e AD FS
 • Zbatimi i FPP për një organizim të vetëm
 • Vendosja e PF FS në një Skenar të Biznesit të Biznesit

9. Zbatimi i Balancimit të Ngarkesës në Rrjet (NLB)

 • Balancimi i ngarkesës së rrjetit
 • Konfigurimi i një Grupi NLB
 • Planifikimi i një Implementimi NLB

10. Zbatimi i Grumbullimit të Failover

 • Grumbullimi i Failover
 • Konfigurimi i Aplikacioneve dhe Shërbimeve të disponueshme në një Grumbull Failover
 • Ruajtja e një Grumbullimi Failover
 • Zbatimi i një Grumbulli të Failover Multi-Site

11. Zbatimi i Grumbullimit të Failover me Hyper-V

 • Integrimi i Hyper-V me Grumbullimin e Failover
 • Implementimi i Machines Hyper-V Virtual në Grupet e Failover
 • Zbatimi i Lëvizjes Hyper-V Machine Virtual

12. Zbatimi i Ripërtëritjes së Fatkeqësive të Vazhdimit të Biznesit

 • Përmbledhje për mbrojtjen e të dhënave
 • Zbatimi i Windows Server Backup
 • Zbatimi i shërbyesit dhe rikuperimit të të dhënave

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime