TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

KONFIGURIMI I BIG-IP DNS (Formalisht GTM)

Konfigurimi i kursit të trajnimit dhe certifikimit të Big-IP DNS (formalisht GTM)

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Konfigurimi i kursit të trajnimit DNS Big-IP

Ky kurs u jep profesionistëve të rrjeteve një kuptim funksional të Sistemi BIG-IP GTM siç përdoret zakonisht. Kursi mbulon instalimin, konfigurimin dhe menaxhimin e sistemit BIG-IP GTM. Ky kurs praktik përfshin ligjërata, laboratorë dhe diskutime.

Publiku i synuar iKonfigurimi i Trajnimit Big-IP DNS

Ky kurs është menduar për sistemin dhe administratorët e rrjetit përgjegjës për instalimin, konfigurimin, konfigurimin dhe administrimin e Sistemi BIG-IP GTM.

Parakushtet e Konfigurimit të Big-IP DNS Certification

 • Inkapsulimi i modelit OSI
 • Drejtimi dhe kalimi
 • Ethernet dhe ARP
 • Koncepte TCP / IP
 • Adresimi IP dhe subnetting
 • NAT dhe adresimi IP privat
 • Porta e paracaktuar
 • Firewalls të rrjetit
 • LAN vs WAN

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Instalimi dhe Licencimi
 • Përmbledhje DNS
 • Zgjidhjet e përshpejtuara DNS
 • Rezoluta Inteligjente DNS
 • Sondat dhe matjet e LDNS
 • Balancimi i ngarkesës
 • Vëzhguesit dhe Provat
 • Skedarët e konfigurimit, shkrimet dhe njoftimet
 • Temat e avancuara - DNSSEC, iRules, Sinkronizimi, Integrimi i DNS, iHealth
 • Projekti i Konfigurimit

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Kontakti.


Shqyrtime