TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Konfigurimi i BIG-IP LTM v13 - Menaxheri i trafikut lokal

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Konfigurimi i BIG-IP LTM v13: Menaxheri i trafikut lokal

Ky kurs u jep profesionistëve të rrjetit një kuptim funksional të BIG-IP Menaxheri i Trafikut Lokal, duke futur studentët në të dy tiparet e përdorura dhe të përparuara BIG-IP LTM dhe funksionalitetin. Përfshirja e leksioneve, laboratorëve të gjera në duart dhe diskutimeve në klasë, kurset ndihmojnë nxënësit të ndërtojnë një set të aftësive të harmonizuara të nevojshme për të menaxhuar sistemet BIG-IP LTM si pjesë e një rrjeti fleksibël dhe të lartë të shpërndarjes së aplikacioneve.

Audienca e synuar

 • Administratorët e Sistemit dhe të Rrjetit që kujdesen për instalimin, konfigurimin, konfigurimin dhe administrimin e sistemit BIG-IP LTM.

Parakushte

 • Inkapsulimi i modelit OSI
 • Drejtimi dhe kalimi
 • Ethernet dhe ARP
 • Koncepte TCP / IP
 • Adresimi IP dhe subnetting
 • NAT dhe adresimi IP privat
 • Porta e paracaktuar
 • Firewalls të rrjetit
 • LAN vs WAN

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

 • BIG-IP setup fillestar
 • Një përmbledhje e objekteve të konfigurimit të trafikut lokal BIG-IP
 • Përdorimi i metodave të balancimit dinamik të ngarkesës
 • Ndryshimi i sjelljes së trafikut me këmbëngulje
 • Monitorimi i shëndetit të aplikacionit me Layer 3, Layer 4, dhe monitorët e Layer 7
 • Përpunimi i trafikut me serverët virtuale
 • Përpunimi i trafikut me SNAT
 • Konfigurimi i disponueshmërisë së lartë
 • Ndryshimi i sjelljes së trafikut me profile
 • Opsionet e konfigurimit të avancuar BIG-IP LTM
 • Vendosja e shërbimeve të aplikacionit me iApps
 • Përshtatja e ofrimit të aplikacioneve me iRules dhe politikat e trafikut lokal

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime