TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Konfigurimi dhe vendosja e një cloud privat (M20247)

** Të rimbursoni vauçerët e Microsoft (SATV) për 20247 - Konfigurimi dhe vendosja e një kursi privat trajnimi cloud dhe Certifikimi **

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

20247 XCHARX Configuring and Deploying a Private Cloud Training

Në këtë kurs, ju do të fitoni aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për të dizajnuar, instaluar dhe konfiguruar një infrastrukturë cloud. Do të mësoni se si të konfiguroni dhe vendosni infrastrukturën e aplikacionit si dhe komponentët kryesorë të Sistemit Qendror 2012 R2 që janë të nevojshme për menaxhimin e shërbimeve në infrastrukturën cloud.

Ju do të mbuloni kërkesat e nevojshme për të prodhuar një dizajn të nivelit të lartë për mjedisin cloud. Përmes praktikës praktike, ju do të konfiguroni dhe vendosni infrastrukturën e aplikimit, si dhe do të mësoni se si të konfiguroni një server të ekzekutimit para-boot (PXE), një server të përditësimit dhe një bazë të përditësimit të softuerit. Do të mësoni se si të konfiguroni një katalog të shërbimit dhe ta publikoni këtë katalog në portalin e vetë-shërbimit. Ju do të mbuloni atë që kërkohet për të vendosur dhe konfiguruar System Center 2012 - Mbrojtësi i të Dhënave Personale (DPM) dhe Orchestrator në një re.

Objektivat

 • Plani për një re hibride
 • Konfiguro dhe vendos një re private me Sistemin Qendror 2012 R2 Virtual Machine
 • Zgjero dhe ruaj infrastrukturën cloud
 • Konfiguro shpërndarjen e aplikacionit për një re
 • Krijo blloqet private të ndërtimit të reve
 • Vendosni dhe hidhni retë private
 • Monitoroni infrastrukturën cloud
 • Zgjero dhe rregullo monitorimin e infrastrukturës së re
 • Zbatimi i menaxhimit të shërbimit për cloud
 • Konfiguro disponueshmërinë e lartë, rikuperimin e fatkeqësive dhe mbrojtjen për një re
 • Automatizo dhe standardizo cloudin
 • Konfiguro një re shumë qiramarrësish

Audienca e synuar

 • Administratorët e rrjetit të cilët do të jenë përgjegjës për projektimin, instalimin dhe konfigurimin e një infrastrukture cloud
 • Administratorët e qendrës së të dhënave, të cilët do të jenë përgjegjës për projektimin, instalimin dhe konfigurimin e një infrastrukture të Microsoft Cloud private

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

1. Planifikimi për Cloud

 • Modelet e reve
 • Vendosja e një reje private
 • Projektimi i një Infrastrukture Private të Cloud
 • Komponentët Hyper-V të Windows Server 2012 R2
 • Qendra e Sistemit 2012 R2 Komponentet
 • Vendosja e Hyper-VClustering me Virtual Machine Manager (VMM)

2. Konfigurimi dhe Vendosja e Cloud Private me Qendrën e Sistemit të Microsoft-it 2012 R2 Virtual Machine Manager (VMM)

 • VMMArchitecture dhe Komponentet
 • Konfigurimi i rrjetit të avancuar në VMM
 • Instalimi dhe përmirësimi i VMM
 • Konfigurimi i VMM Security dhe roleve
 • Grupet pritëse

3. Zgjerimi dhe Ruajtja e Infrastrukturës së Rrjetit

 • PXE dhe Ruajtja e Serverit
 • Vendosja e Servera Bare-Metal Hyper-V Host
 • Konfigurimi i rolit të Update Server
 • Krijimi dhe përmirësimi i një baze të përditësimit

4. Konfigurimi i dorëzimit të aplikacioneve

 • Vendosja e Aplikimit Dinamik
 • Paketat e vendosjes në ueb
 • Virtualizimi i aplikacionit të serverit
 • Konfigurimi i komponentëve të aplikacioneve të serverit-V
 • Sekuencimi dhe vendosja e aplikacioneve virtuale

5. Krijimi i blloqeve të ndërtimeve cloud

 • Konfigurimi i Templates dhe Profiles
 • Konfigurimi i rrjeteve dhe faqeve
 • Konfigurimi i Fondacionit të Ofruesve të Shërbimeve
 • Konfigurimi i roleve të përdoruesve

6. Vendosja dhe Konfigurimi i Qasjes në një Cloud Private

 • Burimet Private të Cloud
 • Instalimi dhe konfigurimi i kontrolluesit të aplikacionit
 • Krijimi dhe menaxhimi i shablloneve të shërbimit

7. Monitorimi i një infrastrukture të re

 • Menaxheri i Operacioneve Arkitektura dhe Siguria
 • Konsideratat e Instalimit të Menaxhimit të Operacioneve
 • Konfigurimi i roleve dhe njoftimeve
 • Konfigurimi i paketave të menaxhimit
 • Konfigurimi i Integrimit me Qendrën e Sistemit 2012 R2

8. Zgjerimi dhe Përshtatja e Monitorimit të Infrastrukturës Private të Cloud

 • Konfigurimi i Këshilltarit të Qendrës së Sistemit
 • Konfigurimi i Portalit të SharePoint Server
 • Monitorimi i Templates
 • Monitorimi i Shpërndarjes së Aplikimit

9. Implementimi i Menaxhimit të Shërbimeve për Cloud

 • Arkitektura e Menaxhimit të Shërbimit
 • Përditësimi në Qendrën e Sistemit 2012 R2 Service Manager
 • Artikujt e punës të menaxherit të shërbimit
 • Konfigurimi i Mbështetësve të Menaxherit të Shërbimit
 • Konfigurimi i Njoftimeve të Menaxhmentit të Shërbimit

10. Konfigurimi i Disponueshmërisë së Lartë, Rimëkëmbja e Disastereve dhe Mbrojtja për një Cloud

 • Planifikimi për Hyper-V Recovery Manager
 • Planifikimi i vendosjes DPM
 • DPM Arkitektura dhe Komponentet
 • Përditësimi i DPM
 • Konfigurimi i DPM për një Cloud Private
 • Konfigurimi i mbrojtjes së aplikacioneve për një re
 • Rivendosja e aplikacioneve në një re

11. Automatizimi dhe standardizimi i një reje

 • Arkitektura orkestruese dhe komponentët
 • Vendosja dhe konfigurimi i komponentëve kryesorë
 • Menaxhimi i Runbooks
 • Konfigurimi i Paketave të Integrimit

12. Konfigurimi i një shërbimi të vetë-shërbimit dhe Cloud shumë-qiramarrës me paketën Windows Azure

 • Konfigurimi i paketës Windows Azure

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime