TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Konfigurimi, menaxhimi dhe zgjidhja e problemeve të shërbimit 2010 të shërbimit Microsoft Exchange Server 2

** Shpërblimi i Kuponave të Microsoft-it (SATV) për konfigurimin, menaxhimin dhe zgjidhjen e problemeve të Microsoft Exchange Server-it 2010 Service Pack 2 Kursi dhe Certifikimi **

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Configuring, Managing, and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 Training

Në këtë kurs, ju do të mësoni instaloni, konfiguroni dhe menaxhoni një Exchange Server 2010 mesazheve. Ju do të konfiguroni Exchange Server 2010 dhe do të mësoni udhëzimet, praktikat më të mira dhe konsideratat që do t'ju ndihmojnë të optimizoni vendosjen e serverit tuaj Exchange. Ju do të mësoni të vendosni serverat e Exchange Server 2010 në role të ndryshme, duke përfshirë rolin e Mailbox dhe rolin e Qasjes së Klientit, dhe do të mësoni të menaxhoni transportin e mesazhit. Do të mësoni të integroni Exchange Server 2010 në një mjedis ekzistues Exchange 2003 ose Exchange 2007. Ju gjithashtu do të futeni në Exchange Online dhe implementimet e saj me Office 365.

Ky kurs përfshinë materialet nga Produkti Zyrtar i Mësimit të Microsoftit 10135: Konfigurimi, Menaxhimi dhe Zgjidhja e Rreziqeve të Microsoft Exchange Server 2010.

Objektivat

 • Instaloni dhe vendosni Exchange Server 2010
 • Konfiguro rolin e serverit të Qasjes në Klientin në Exchange Server 2010
 • Menaxhoni transportin e mesazhit në Exchange Server 2010
 • Konfiguroni rrjedhën e sigurt të mesazheve midis organizatës Exchange Server dhe Internetit
 • Zbatoni një zgjidhje të lartë të disponueshmërisë për serverat e kutive postare dhe role të tjera të serverit në Exchange Server
 • Monitoroni dhe mbani sistemin e mesazheve
 • Tranzicioni i një Exchange Server 2003 ose Exchange Server 2007 organizatë në Exchange Server 2010
 • Konfiguro rolin e serverit të mesazheve të bashkuara dhe komponentët e mesazhimit të unifikuar
 • Konfiguro integrimin e Exchange Server 2010 me Exchange Online

Audienca e synuar

 • Ata që aspirojnë të jenë administratorë të mesazheve në nivel ndërmarrjeje
 • IT generalists dhe profesionistë të ndihmojë tavolinë që duan të mësojnë rreth Microsoft Exchange Server 2010
 • Profesionistë të IT me të paktën 3 vjet eksperience në mënyrë tipike në administrimin e rrjetit, në ndihmë të tavolinës ose në administrimin e sistemit

Parakushte

 • Njohuri themelore të teknologjive të rrjetit duke përfshirë Domain Name Sistemit (DNS) dhe teknologjive firewall
 • Përvoja me sistemet operative të Microsoft Windows Server 2003 dhe Microsoft Windows Server 2008, megjithëse nuk kërkohet përvojë me versionet e mëparshme të Exchange Server
 • Përvoja me Active Directory në Windows Server 2003 ose Windows Server 2008
 • Përvoja e menaxhimit të rezervimit dhe rikthimit në Windows Servers
 • Përvoja duke përdorur mjetet për menaxhimin dhe monitorimin e Windows, si Microsoft Management Console, Përdoruesit dhe Kompjuterët e Active Directory, Performanca Monitor, Event Viewer dhe Informacionin në Internet
 • Administratorët e Shërbimeve (IIS)
 • Përvoja duke përdorur rrjetëzimin e Windows dhe mjetet e problemeve si Network Monitor, Telnet dhe NSLookup
 • Njohuritë themelore të certifikatave dhe Infrastrukturës kryesore Publike (PKI)
 • Përvoja bazë me Windows Mobile

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

1. Vendosja e Exchange Server 2010

 • Kërkesat e infrastrukturës për të instaluar Exchange Server 2010
 • Instaloni rolet e serverit Exchange Server 2010
 • Plotësoni një instalim 2010 të Exchange Server

2. Konfigurimi i serverëve të kutisë postare

 • Mjetet administrative të Exchange Server 2010
 • Konfiguro rolet e serverit të kutisë postare
 • Konfiguro dosjet publike

3. Menaxhimi i Objekteve Përfitues

 • Menaxho kutitë postare në Exchange Server 2010
 • Menaxhoni marrësit e tjerë në Exchange Server 2010
 • Konfiguro politikat e adresës postare elektronike
 • Konfiguro listat e adresave
 • Kryen detyra kryesore të menaxhimit të marrësit

4. Menaxhimi i qasjes së klientit

 • Konfiguro rolin e serverit të Qasjes së Klientit
 • Konfiguro shërbimet e qasjes së klientit për klientët e Microsoft Office Outlook
 • Konfiguro Office Outlook Web Access
 • Konfiguro qasjen e Mesazhimit Mobile në kutitë postare Exchange Server

5. Menaxhimi i transportit të mesazheve

 • Transportimi i mesazheve në Exchange Server 2010
 • Konfiguro transportin e mesazhit

6. Zbatimi i sigurisë së mesazhimit

 • Vendosja e serverëve të Transportit Edge
 • Vendosni një zgjidhje antivirus
 • Konfiguro një zgjidhje anti-spam
 • Konfiguroni mesazhe SMTP të sigurta

7. Zbatimi i Disponueshmërisë së Lartë

 • Opsionet e disponueshmërisë së lartë në Exchange Server 2010
 • Konfiguro disponueshmërinë e lartë për bazat e të dhënave të serverit të kutisë postare
 • Vendosja e serverëve shumë të disponueshëm për Postbox

8. Zbatimi i Backup dhe Recovery

 • Plani rezervë dhe rikuperim
 • Kthehu në Exchange Server 2010
 • Rivendos Exchange Server 2010

9. Konfigurimi i Politikave të Mesazhimit dhe Pajtueshmërisë

 • Politikat e mesazheve dhe kërkesat e pajtueshmërisë dhe opsionet
 • Konfiguro rregullat e transportit
 • Konfiguro kërkimin e journaling dhe multi-mailbox
 • Konfiguro menaxhimin e shënimeve të mesazheve
 • Konfiguro arkivat personale

10. Sigurimi i Exchange Server 2010

 • Konfiguro kontrollin e qasjes së bazuar në role
 • Konfiguro regjistrimin e auditimit
 • Konfiguro qasje të sigurt në Internet në Exchange Server

11. Ruajtja e Microsoft Exchange Server 2010

 • Monitor Exchange Server 2010
 • Mbajeni Exchange Server 2010
 • Troubleshoot Exchange Server 2010

12. Përditësimi nga Exchange Server 2003 ose Exchange Server 2007 në Exchange Server 2010

 • Përditëso nga Exchange Server 2003 në Exchange Server 2010
 • Përditëso nga Exchange Server 2007 në Exchange Server 2010

13. Implementimi i Exchange Online me Office 365

 • Vendosja e Exchange Online
 • Zbatimi i delegacionit të federuar

14. Temat e avancuara në Exchange Server 2010

 • Vendosni zgjidhje shumë të disponueshme për faqet e shumta
 • Zbatimi i Ndarjes Federale

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime