TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Microsoft Konfigurimi dhe funksionimi i një re hibride me Microsoft Azure Stack (M20537)

** Riktheni kuponat tuaja të Microsoft (SATV) për Konfigurimin dhe funksionimin e një Cloud Hybrid me kursin dhe certifikatën e trajnimit të Microsoft Azure Stack **

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Training

Ky kurs ju ofron me njohuritë e nevojshme për të vendosur dhe konfiguruar Microsoft Azure Stack. Ju do të diskutoni dallimet midis Microsoft Azure Stack, Microsoft Azure dhe Windows Azure Pack. Ju pastaj do të shqyrtojë Software Defined Networking dhe konfigurimin e ofruesve të burimeve brenda Microsoft Azure Stack, si dhe krijimin e praktikave më të mira për monitorimin dhe zgjidhjen e problemeve.

Objektivat

 • Përshkruani komponentët dhe arkitekturën e Microsoft Azure Stack
 • Vendoseni Microsoft Azure Stack
 • Kuptoni tiparet e Windows Server 2016 që përdoren në Microsoft Azure Stack
 • Kuptoni se si DevOps përdorni Microsoft Azure Stack
 • Ofro burime në Microsoft Azure Stack
 • Menaxho IaaS në Microsoft Azure Stack
 • Menaxho PaaS në Microsoft Azure Stack
 • Menaxhoni përditësimet në Microsoft Azure Stack
 • Kryeni monitorimin dhe zgjidhjen e problemeve në Microsoft Azure Stack
 • Kuptoni se si funksionon licensimi dhe faturimi në Microsoft Azure Stack

Audienca e synuar

Ky kurs është i dedikuar për administratorët e shërbimit, DevOps dhe arkitektët cloud të cilët janë të interesuar të përdorin Microsoft Azure Stack për të ofruar shërbime cloud përdoruesve të tyre të fundit ose klientëve nga brenda tyre Qendra e të dhënave.

Parakushte

Para se të ndjekin këtë kurs, studentët duhet të kenë:

 • Njohja e punës së Windows Server 2016
 • Njohja e punës së SQL Server 2014
 • Njohja e punës së Microsoft Azure

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

Vështrim i Azure Stack

 • Çfarë është Azure Stack?
 • Krahasimi i Azure Stack me Microsoft Azure
 • Krahasimi i Azure Stack me Windows Azure Pack

Përbërësit themelorë të Microsoft Azure Stack

 • Windows Server 2016 dhe Qendra e Sistemit 2016
 • Identiteti dhe Autentifikimi

Vendosja e Microsoft Azure Stack

 • Arkitektura e Microsoft Azure Stack
 • Azure Stack Parakushtet
 • Instalimi i Azure Stack

Ofrimi i burimeve të Microsoft Azure Stack

 • Duke punuar me plane dhe oferta
 • Microsoft Azure Stack Marketplace
 • Mundësimi i Shumë-Tenancy në Stack Azure
 • Integrimi i Azure Stack me Windows Azure Pack

Microsoft Azure Stack dhe DevOps

 • Teknologjitë e përdorura në Microsoft Azure Stack për DevOps
 • Modelet e Menaxherit të Burimeve Azure
 • Ofruesit e Burimeve të Palëve të Treta

Infrastruktura si një Shërbim dhe Microsoft Azure Stack

 • Përmirësime të Software-it të Përcaktuar të Rrjetit me Microsoft Azure Stack dhe Windows Server 2016
 • Azure Stack Storage
 • Vegla Virtuale në Microsoft Azure Stack

Platforma si një Shërbim dhe Microsoft Azure Stack

 • Kuptimi i Platformës si Shërbim
 • SQL Server dhe MySQL Server Provider në Microsoft Azure Stack
 • Ofruesi i Burimeve të Shërbimit të Aplikacionit
 • Azure Key Vault
 • Funksionet Azure

Monitorimi në Microsoft Azure Stack

 • Njësia e Zëvendësueshme në Fushë
 • Monitorimi i Planeve të Kontrollit të Stack Azisë
 • Patching Infrastruktura e Stack Azure
 • Monitorimi i ngarkesave të punës së vizitorëve në Microsoft Azure Stack
 • Zgjidhja e problemeve Azure Stack
 • Mbrojtja e Stack Azure dhe Ngarkesat e Punës së Qiramarrësit

Licenca për Microsoft Azure Stack dhe qiramarrësit e faturimit

 • Si të licenconi dhe të paguani për Azure Stack
 • Azure Consistent Usage API
 • Shpenzimet e Biznesit dhe Modelet me Azure Stack

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime