infoblox - Core DDI Basic Konfigurimi 7.3 (Formerly NIOS Configuration)

Core DDI Basic Configuration Kursi i trajnimit 7.3 & Certifikimi (Formerly NIOS Configuration)

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Core DDI Basic Configuration Kursi i Trajnimit 7.3

Ky trajnim jep mësim se si të konfiguroni dhe menaxhoni pajisjet e rrjetit Infoblox që drejton sistemin operativ Infoblox NIOS. Mësoni zonat e hartës së prapme dhe të kundërt, krijimin e rrjetit dhe zonës, DHCP vargjet, adresat fikse, menaxhimin e Rrjetit, monitorimin e nivelit të sistemit dhe protokollit, dhe menaxhimin e sistemit.

Parakushtet për Core DDI Basic Configuration 7.3 Certifikimi

 • Njohja e fortë e DNS & DHCP
 • Njohuri të shëndoshë mbi TCP / IP

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 • Moduli-1: Bazat e DNS & DHCP
 • Moduli-2: Vështrim i përgjithshëm i produktit Infoblox DDI
 • Moduli-3: Pamje e përgjithshme e ndërfaqes së përdoruesit
 • Moduli-4: bazat e administrimit të NIOS
 • Moduli-5: Llogaritë e administratorit
 • Moduli-6: disponueshmëri e lartë
 • Moduli-7: Arkitektura e rrjetit
 • Module-8: Duke punuar me DHCP
 • Moduli-9: IPAM
 • Moduli-10: Puna me DNS
 • Module-11: Duke punuar me DHCP
 • Moduli-12: Importi i të dhënave
 • Moduli-13: Detyrat e planifikuara
 • Moduli-14: Atribute të zgjerueshme
 • Moduli-15: Dosjet e zgjuara

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime