TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

Cyberoam Certified Network & Ekspert i Sigurisë

Certifikimi Cyberoam Certified & Certifikimi i Sigurimit të Ekspertëve të Sigurisë

Përmbledhje

Parakushte

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kursi Certifikues Cyberoam dhe Sigurimi i Ekspertëve

Kursi Certifikimi CCNSE është menduar për të Profesionistë të çertifikuar nga CCNSP për të avancuar karrierën e tyre. Ai u siguron atyre ekspertizën në vendosjen e sigurisë Cyberoam në skenarë komplekse për rrjetet e ndërmarrjeve. Pjesëmarrësit e kursit do të mësojnë rreth debugging të avancuar dhe troubleshooting lëshon dhe thellon të kuptuarit e tyre të arkitekturës së bazuar në identitetin e Cyberoam UTM. Sesionet laboratorike të lejuara u lejojnë pjesëmarrësve të fitojnë ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj ngjarjeve që ndodhin në një Cyberoam konfigurimin e ndërmarrjeve, instalimin e produktit, integrimin në rrjet, konfigurimin për karakteristika të ndryshme të Cyberoam si anti-virus, anti-spam, filtrim i përmbajtjes, VPN, SPI, disponueshmëri të lartë etj.

Parakushtet për Certifikimin Cyberoam Certified Network & Security Expert Expert

 • CCNSP certifikuar me status të vlefshëm certifikimi
 • Disponimet e Cyberoam përjetojnë me vendosjen minimale të 10

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 • Moduli-1: Arkitektura Cyberoam
 • Module-2: Skenarët e avancuar dhe kompleks të vendosjes së produktit
 • Moduli-3: Authentication avancuar dhe Politikat e Bazuara Identity
 • Module-4: Koncepte të avancuara dhe konfigurim të moduleve të ndryshme
 • Moduli-5: Konfigurimi i VPN i avancuar për vendosje komplekse
 • Moduli-6: Disponueshmëria e Lartë
 • Moduli-7: Zgjidhja e problemeve dhe debugging

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • Cyberoam Certified Network & Security Training ekspert në Gurgaon
 • Certifikimi Cyberoam Certified Network & Certifikata e Sigurimit kushton certifikatën në Gurgaon
 • Instituti për Cyberoam Certified Network & Security Expert në Gurgaon
 • Cyberoam Certified Network & Ekspert i Sigurisë në Gurgaon
 • Certifikimi Cyberoam Certifikimi i Rrjetit dhe Certifikimi i Sigurisë në Gurgaon
 • Certifikimi Cyberoam Certified Network dhe Siguri Sigurisht në Gurgaon
 • Trajnimi më i mirë Cyberoam Certified Network & Security Expert Expert
 • Cyberoam Certified Network & Security Training ekspertëve