Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP)

Kurs trajnimi dhe Certifikimi Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP)

Përmbledhje

Parakushte

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP) Trajnim

La CCNSP Certifikimi Kursi përgatit individët për të njohur kërcënimet e brendshëm dhe kërcënimet e jashtme të synuara nga përdoruesit, duke u dhënë atyre ekspertizë në rrjetëzimin dhe bazat e sigurisë përveç shpërndarje dhe konfigurimin e identitetit Cyberoam bazuar UTM. Kursi është gjithëpërfshirës, ​​por i lehtë për t'u ndjekur, me skenarë të botës reale, Shpërndarja e vlerës praktike për profesionistët e sigurisë së aspiratave.

Parakushtet për Certifikimin Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP) Certifikimi

 • Njohuri Operative OS
 • Bazat e rrjetëzimit
 • Njohja e Protokolleve
 • HTTP, HTTPS, IMAP, POP3, SMTP
 • TCP / IP Protokolli Suite
 • Bazat e Sigurisë së Rrjetit

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 • Moduli-1: Bazat e rrjetëzimit dhe sigurisë
 • Moduli-2: Cyberoam Identiteti me bazë UTM
 • Module-3: Produkte Cyberoam
 • Moduli-4: Firewall
 • Moduli-5: Autentifikimi i përdoruesit
 • Moduli-6: Përmbajtja Filter
 • Moduli-7: Gateway Anti-Virus / Anti-Spam
 • Moduli-8: Sistemi i Parandalimit të Intrusion
 • Moduli-9: Rrjeti Privat Virtual (VPN)
 • Moduli-10: Menaxheri i Multilink
 • Moduli-11: Routimi
 • Moduli-12: Administrata e Përgjithshme

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP) trajnimi në Gurgaon
 • Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP) kosto e certifikimit në Gurgaon
 • Instituti për Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP) në Gurgaon
 • Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP) në Gurgaon
 • Çertifikimi Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP) në Gurgaon
 • Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP) në Gurgaon
 • Trajnimi më i mirë Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP) Online
 • Cyberoam Certified Network & Security Professional (CCNSP) trajnimi
-count batches > 1 -->