DCAC9K - Cisco Nexus 9000 Seria e Trajnimit dhe Certifikimi

DCAC9K - Cisco Nexus 9000 Seria e Trajnimit dhe Certifikimi

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

DCAC9K - Cisco Nexus 9000 Seria e Trajnimit

DCINX9K është një program trajnimi 2-ditor ILT i cili është projektuar për sistemet dhe inxhinierët e fushës që instalojnë dhe zbatojnë Cisco Nexus 9000 Switches në regjimin NX-OS. Ky kurs mbulon komponentet kryesore dhe procedurat që ju duhet të dini për të instaluar, konfiguruar, menaxhuar dhe troubleshoot Cisco Nexus 9000 Kalo platformën.

Objektivat e DCAC9K - Kursi i Trajnimit Seria Cisco Nexus 9000

Pas përfundimit të këtij kursi, nxënësi do të jetë në gjendje t'i përmbushë këto objektiva të përgjithshme:

 • Përshkruani produktet Cisco që adresojnë trendet e tregut në qendrën e të dhënave
 • Përshkruaj Seria Cisco Nexus 9000 kaloni komponentët hardware
 • Përshkruani arkitekturën hardware të shasisë modulare, kartat e linjave modulare të shasisë dhe konfigurimin fiks në Seria Cisco Nexus 9000 çelsin
 • Përshkruani veçoritë e ofruara në NX-OS, të disponueshme në çelsin Cisco Nexus 9000 Series
 • Konfiguro funksionet VXLAN në Cisco Nexus 9000 Series Switches
 • Përshkruani funksionet e programimit, automatizimit dhe menaxhimit të disponueshëm në Cisco Nexus 9000 Series Switches
 • Përshkruani opsione të përbashkëta topologjike për konfigurimin Cisco Nexus 9000 Series Switches
 • Përshkruani përfitimet e adoptimit të mënyrës së pëlhurës Cisco ACI në Cisco Nexus 9000 Series Switches

Parakushtet për DCAC9K - Cisco Nexus 9000 Seria Certifikimi

 • Njohuritë dhe aftësitë që një nxënës duhet të kenë para se të ndjekin këtë kurs janë si më poshtë:

  Për të fituar aftësitë paraprake dhe njohuritë, Cisco rekomandon fuqimisht njohjen e kurseve të mëposhtme:

  • CCNA Certification ICND1 dhe ICND2 ose CCNABC
  • Klasa e Cisco IP Routing (ROUTE)
  • Cisco Switching Class (SWITCH)

Publiku i synuar i DCAC9K - Kursit Seria Cisco Nexus 9000

Ky kurs është hartuar për:

 • Çdo inxhinier ose administrator i përfshirë në instalimin dhe zbatimin e një Cisco Nexus 9000 Switch në NX-OS mode.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 6

Cisco Nexus 9000 Seria NX-OS Zgjidhja e Sistemit

 • Trendet e Qendrës së të Dhënave
 • Zgjidhja Cisco Nexus 9000
 • Enhanced Cisco Nexus Operating System

Hardware Cisco Nexus 9000 Seria

 • Cisco Nexus 9500 Modular Chassis
 • Modulet e Supervizorit të Cisco Nexus 9500
 • Kontrollorët e Sistemit të Cisco Nexus 9500
 • Tifozët e Cisco Nexus 9500 dhe Furnizuesit e Energjisë
 • Modulet e pëlhurës Cisco Nexus 9500
 • Modulet e Cisco Nexus 9500 Line Card
 • Cisco Nexus 9300 Fixed Configuration Switches
 • Mbështetje Cisco Nexus 9000 për Extenders pëlhurë
 • Rrjetëzimi i rrjeteve 40GE dhe 100GE
 • Optika Mbështetur nga Cisco Nexus 9000 Switches

Arkitekturë Hardware Hardware Cisco Nexus 9000

 • Arkitektura Cisco Nexus 9500 Modular Switch
 • Modulet e Cisco Nexus 9500 Line Card
 • Përcjellja e paketave në Cisco Nexus 9000 Series Switches
 • Arkitektura Cisco Nexus 9300

Cisco Nexus Sistem Operativ

 • Karakteristikat e NX-OS
 • Karakteristikat e Disponueshmërisë së Lartë të Cisco Nexus 9000 Series Switches
 • Karakteristikat e menaxhimit të familjes Cisco Nexus 9000 Switch

Konfigurimi i VXLAN në Cisco Nexus 9000 Series Switches

 • Mbivendosjet e rrjetit në dizajnimin e qendrës së të dhënave
 • VXLAN
 • Operacioni VXLAN Control-Plane
 • Operacioni i VXLAN Data Plane
 • Konfiguro VXLAN në Cisco Nexus 9500 Series Switches

Programimi dhe Automatizimi i Rrjetit

 • Karakteristikat e programimit në kabllot e Serisë Nexus 9000
 • VXLAN
 • Karakteristikat e monitorimit në Cisco Nexus 9000 Series Switches

Opsionet e topologjisë për Cisco Nexus 9000 Series Switches

 • Traditional Data Center Toplogies në Cisco Nexus 9000 Series Switches
 • Spina dhe fletë topologji në Cisco Nexus 9000 Series Switches
 • Mbulimi Toplogies në Cisco Nexus 9000 Series Switches

Pëlhurë Cisco ACI

 • Konceptet kryesore të pëlhurës Cisco ACI
 • Komponentet e pëlhurës ACI
 • Përfitimet e përdorimit të pëlhurës Cico ACI
 • Shërbimet e Avancuara të Pëlhurës Cisco ACI

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime