TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitët 90 / orët 72
REGJISTRI

Digital-Marketing

Trajnimi dhe Certifikimi Digital Markeing - Kursi i Marketingut Digital Gurgaon

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kursi i Marketingut Dixhital Gurgaon

DM (Digital Marketing) është një term ombrellë për të gjitha përpjekjet tuaja të marketingut online. Bizneset shfrytëzojnë kanale dixhitale si Kërkimi në Google, mediat sociale, email-et dhe faqet e tyre të internetit për t'u lidhur me klientët e tyre të tanishëm dhe të ardhshëm. Realiteti është që njerëzit shpenzojnë dy herë më shumë kohë në internet, siç përdorën për 12 vite më parë. Dhe ndërsa ne themi shumë, mënyra se si njerëzit blejnë dhe blejnë me të vërtetë ka ndryshuar, që do të thotë marketing offline nuk është aq efektiv sa ka qenë.

Marketing Digital (DM) ka qenë gjithmonë rreth lidhjes me audiencën tuaj në vendin e duhur dhe në kohën e duhur. Sot, kjo do të thotë që ju duhet t'i takoni ata ku tashmë janë duke kaluar kohë: në internet.

Objektivat

Ky kurs do t'ju mundësojë të:

 • Gjeni një kuptim të thellë të disiplinave të ndryshme të marketingut dixhital: optimizim i motorëve të kërkimit (SEO), marketing social media, pay-per-click (PPC), Optimization Rate Rate Konvertimi, analytics web, marketing përmbajtje, marketing celular, blerjen programatike, automatizimin e marketingut dhe strategjinë e marketingut digjital.
 • Mjetet kryesore të ekzekutimit të marketingut digjital: Google Analytics, Google AdWords, Facebook Marketing, Reklamim në Twitter dhe Marketing YouTube.
 • Bëhuni një menaxher virtual i marketingut dixhital për një kompani e-commerce me simulime Mimic Pro të përfshira në kursin tonë. Praktika SEO, SEM, Optimization Rate Conversion Website, email marketing dhe më shumë.
 • Fitoni eksperiencë në jetën reale duke plotësuar projektet duke përdorur Google Analytics, Google AdWords, Facebook Marketing dhe YouTube Marketing.
 • Mësoni si të formuloni, planifikoni dhe ekzekutoni strategji efektive të marketingut digjital me modulin tonë strategjik të marketingut dixhital.
 • Përgatituni për provimet e certifikimit të lartë të marketingut digjital si OMCA, Google Analytics, Google AdWords, Marketingu i Facebook dhe çertifikatat e Marketingut në YouTube.
 • Bëhuni një ekspert në reklamat e Twitter-ne kemi zhvilluar modulin e reklamimit në Twitter në këtë kurs në partneritet me Twitter.

Audienca e synuar

Kursi i Certifikimit të Marketingut Dixhital është ideal për çdo profesionist afarist ose student të interesuar për kërcim-duke filluar një karrierë në marketing dixhital, duke përfshirë:

Shitjet ose profesionistët e biznesit që kërkojnë të përshpejtojnë karrierën tuaj: Ky kurs do t'ju japë një pamje të brendshëm në fushën e marketingut dixhital. Me këtë kurs ju mund të:

 • Up-aftësi kompetencat tuaja dhe të ndërtoj një hyrje në një rol marketingu dixhital.
 • Kuptojnë punën e brendshme të fushatave të marketingut dixhital që mund t'ju ndihmojnë gjatë bashkëpunimit dhe punës me ekipet e marketingut dixhital.

Sipërmarrësi i interesuar për nxitjen e marketingut dixhital për të përmirësuar ROI për kompaninë tuaj: Jetojmë në një botë dixhitale ku shumica e klientëve tuaj jetojnë në internet. Pra, nëse jeni duke u përpjekur të rritni markën tuaj ose të rrisni shitjet online, marketingu dixhital është një pjesë kritike e strategjisë suaj të marketingut. Ky kurs do t'ju ndihmojë:

 • Kuptojnë rolin që mjetet digjitale dhe kanalet e marketingut mund të luajnë në rritjen e markës suaj online.
 • Gjeni njohuritë dhe përvojën e kërkuar për t'u angazhuar me partnerët dhe agjensitë e marketingut, ndërsa implementoni një strategji dixhitale efektive për markën tuaj.

Marketer tradicionale që përpiqet të rrisë njohuritë dhe aftësitë tuaja në marketing dixhital: Marketingu dixhital po fiton rëndësi gjatë viteve të fundit dhe nëse jeni një marketer ekspert me kanalet tradicionale dhe metodat, atëherë shtimi i aftësive të marketingut dixhital mund të jetë një nxitje e madhe për karrierën tuaj. Ky kurs do të:

 • Zgjeroni njohuritë tuaja të marketingut dhe ndihmoni që të qëndroni aktual me tendencat dhe kanalet e fundit të botës së marketingut dixhital.
 • Krah me aftësitë dhe përvojën për të marrë një terren dhe për të rritur karrierën tuaj në marketing dixhital

Marketer dixhital që shpreson të zgjerojë aftësitë tuaja dhe të përshpejtojë karrierën tuaj në nivelin e ardhshëm: Në botën e sotme të biznesit, marketers dixhitale duhet të jenë në gjendje të veshin kapele të shumta dhe të ekzekutojnë fushata nëpër lloje të ndryshme të kanaleve të marketingut për të qëndruar përpara konkurrencës. Kursi ynë mund t'ju ndihmojë:

 • Mësoni teknikat më të fundit të industrisë për t'ju ndihmuar të ndërtoni një ekspertizë të mirëfilltë të marketingut dixhital.
 • Ndërtoni aftësi të shumëfishta të marketingut dixhital dhe katapultoni karrierën tuaj në marketing dixhital.

Një student që kërkon të ndërtojë një karrierë në një nga domenet më të kërkuar sot : Një studim nga Mondo sugjeron që profesionistët e lartë të udhëheqjes në fushën e marketingut digjital fitojnë në mes të $ 140,000 në $ 200,000. Nëse jeni duke kërkuar për të ndërtuar një karrierë në një nga fushat me rritje më të shpejtë në biznes, marketingu dixhital është një fillim i shkëlqyeshëm. Ky kurs do t'ju ndihmojë:

 • Ndërtoni një njohuri të fortë themelore të marketingut digjital dhe fitoni përvojë në marketing dixhital.
 • Mësoni si planifikoni dhe realizoni fushatat e marketingut dixhital dhe përgatituni për rolet e marketingut digjital të shpejtë në industri.

Course Outline Duration: 90 Days / 72 Hours

 1. Hyrje në Marketing Online
  • Fillimi i Marketingut Dixhital
  • Përbërësit e Marketingut Dixhital
  • Korniza e Marketingut Dixhital
 2. Hyrje në krijimin e faqes së internetit
  • Fillimi i krijimit të faqes së internetit
  • Blerja e Domain & Hosting
  • Konfigurimi i bazave të WordPress
  • Përshtatje me WordPress
 3. Search Engine Optimization
  • Përmbledhje e motorrit të kërkimit
  • Prezantimi
  • Hyrje në Fjalë kyçe
  • Zgjedhja e Fjalorit
  • Në faqen e SEO
  • Optimizimi i HTML
  • Optimizimi i Arkitekturës
 4. Kërkimi i Optimizimit II
  • Off Faqe SEO
  • Webmaster Tools
  • Ndërtimi i Link
  • SEO lokale
  • Mjetet SEO & Algoritmi
 5. Web Content / Blog Marketing
  • Hyrje në Marketingun e Përmbajtjes
  • Fillimi me krijimin e përmbajtjes
  • Krijimi i kalendarit të përmbajtjes
 6. Email Marketing
  • Hyrje në Marketing Email
  • Ndërtimi i Email Listës
  • Llojet e Marketingut Mailers
  • Hyrje në Opt-in Mailing
  • Hyrje në Mass Mailing
 7. Google AdWords / PPC
  • 06 Google Adwords / PPC Hyrje në Google AdWords
  • Struktura e fushatës së AdWords
  • Krijimi i një fushate fitues AdWords
  • Zgjerimet e reklamave në AdWords
  • Llojet e përputhjes së fjalëve
  • Hyrje në reklamat
  • Hyrje në Video Ads
  • Remarketing për Adword
  • Ndjekja e performancës dhe konvertimeve
 8. Web Analytics
  • Hyrje në Web Analytics
  • Fillimi me Google Analytics
  • Raportet kryesore të GA
  • Të tjera GA Essentials
 9. Gjenerimi i plumbit dhe optimizimi i konvertimit
  • Fillimi me gjenerimin e plumbit
  • Hyrje në optimizimin e normës së konvertimit
  • Fillimi me CRO
 10. Social Media Marketing
  • Hyrje në mediat sociale
  • Eksplorimi i mundësive të mediave sociale
  • Vendosja e profilit social të mediave
  • Mësim i mediave sociale
  • Pjesëmarrja e mediave sociale
  • Reklama e Mediave Sociale
 11. Menaxhimi i Reputacionit Online
 12. Ecommerce Website Marketing
  • Fillimi me Ecommerce
  • Shitja e produkteve me Woocommerce
  • Të tjera Ecommerce Key Essentials
  • Vendosja e SaaS Store
  • Reklama Shopping
 13. Hyrje në shitjen e tregut
  • Fillimi i tregjeve
  • Regjistrimi në treg
  • Paneli i përgjithshëm
  • Udhëzimet kryesore
 14. Mobile Marketing
  • Hyrje në Marketing Mobil
  • Mobile Web Marketing
  • Mjetet për ASO
  • Mobile App Marketing
 15. Blerja e Mediave Online
  • Hyrje në Blerjen e Mediave Online
  • Llojet e reklamave në internet
  • Modelet e blerjes së medias online
  • Si T'ia Fillohet
 16. Adsense & Affiliate Marketing
  • Hyrje në Adsense Marketing
  • Hyrje në Marketing Affiliate

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Certifikim

Bashkohu me kursin tonë të marketingut dixhital dhe bëhu një Google AdWords + Facebook Certified Professional

 • Certifikimi i Google Adwords
  • Adwords Fundamentale
  • Kërko reklamat
  • Shfaqja e reklamave
  • Video Reklamim
  • Reklama e blerjeve
  • Mobile Advertising
 • Certifikimi i Google Analytics
 • Certifikimi i Blueprint për Facebook
 • Industria e njohur si Certifikimi ITS

Kursi i Marketingut Dixhital Gurgaon


Shqyrtime