TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

EMC Avamar Integrimi dhe Menaxhimi i Performancës

Trajnimi dhe Certifikimi i Menaxhimit të Integrimit dhe Menaxhimit të Performancës EMC Avamar

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

EMC Avamar Integrimi dhe Menaxhimi i Performancës

Në këtë kurs, ju do të mësoni se si të konfiguroni dhe menaxhoni Internet Information Services (IIS). Ju do të mësoni aftësitë që mbështesin një gamë të gjerë aplikacionesh, siguri dhe njohuri në internet për të ndihmuar në mbështetjen e produkteve të tjera që përdorin IIS (si Exchange dhe SharePoint).

Ky kurs ju ofron me njohuritë e nevojshme për të zgjeruar aftësitë tuaja për integrimin dhe menaxhimin e performancës Avamar. Ju do të shqyrtoni procedurat e menaxhimit të performancës dhe praktikat më të mira. Përmes laboratorëve duartrokas, do të fitoni përvojë praktike në integrimin e Avamar me aplikacione të ndryshme, EMC NetWorker dhe Data Domain.

Objektivat e kursit të trajnimit për integrimin e EMC Avamar dhe Menaxhimin e Performancës

 • Klienti Avamar, inicializimi dhe praktikat e sigurisë
 • Instaloni, konfiguroni dhe aktivizoni backups dhe rikthen e aplikacioneve të mbështetura të bazës së të dhënave, pajisjeve NDMP dhe mjedise VMware
 • Instaloni, konfiguroni dhe aktivizoni rezerva dhe riktheni në mjedise të integruara me NetWorker dhe Data Domain
 • Praktikat e rekomanduara për menaxhimin e performancës së Avamar, duke përfshirë caktimin e arkave të klientëve dhe rikuperimin nga çështjet e kapacitetit të serverit

Audienca e synuar e kursit të Integrimit të EMC Avamar dhe Menaxhimit të Performancës

Punonjësit, partnerët dhe klientët përgjegjës për integrimin e aplikacioneve Avamar dhe menaxhimin e performancës

Parakushtet për EMC Avamar Integration dhe Certifikimi i Menaxhimit të Performancës

 • Kuptimi i koncepteve dhe administrimit të EMC Avamar
 • Përvoja në administrimin e rrjetit në një TCP / IP mjedis
 • Përvoja e administrimit të sistemit UNIX / Linux

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

1. Konfigurimi i Avamar Server dhe klientëve

 • Konfigurimi i mjedisit të ruajtjes së klientit
 • Vendosja e autentifikimit të jashtëm
 • Avamar Data Security

2. Menaxhim i performances

 • Normat e Performancës dhe Faktorët
 • Tuning File dhe Hash Caches
 • Konsideratat dhe Sintonizimi i Bandwidthit të Rrjetit
 • Menaxhimi i kapacitetit të serverit Avamar

3. Integrimi Avamar me EMC NetWorker

 • Integrimi i NetWorker
 • Instalimi dhe Konfigurimi
 • Backup, Restore, dhe Replication

4. Integrimi i Avamar me Domainin e Dhënave

 • Integrimi i të Dhënave në Domain
 • Konfigurimi dhe Zgjidhja e problemeve

5. Avamar Integrimi me Microsoft Applications

 • microsoft Exchange
 • Microsoft Exchange VSS
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft SharePoint VSS
 • Microsoft Windows Clusters

6. Integrimi i Avamar me bazat e të dhënave

 • Klienti Avamar Oracle
 • Avamar DB2 Klienti

7. Avamar Integrimi me NDMP

8. Mjediset Virtual

 • Avamar Virtual Edition
 • Mbështetur Machines Virtual
 • VMware Image Backups

9. Avamar Tape-Out Zgjidhje

 • Avamar Transporti i të Dhënave
 • Avamar Tape-Out

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Pas përfundimit të kësaj EMC Avamar Integrimi dhe performanca kandidatët e kursit duhet të japin "MR-1CP-AVAIPM" Provimi për certifikim.

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime