TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 3
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

ZBULIMI I ZJARRËSIT 8.0 DHE PROBLEMET E NDIKIMIT (EDU-311)

Firewall 8.0 - Debug dhe Zgjidhja e Trajnimit të Kursit dhe Certifikimit

8.0 FIREWALL - DEBUG DHE PROBLEMET E NDIKIMIT (EDU-311)

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Certifikim

Firewall 8.0 - Debug dhe Trajnimi i Troubleshoot

Ky kurs do të rrisë kuptueshmërinë e studentit për mënyrën e zgjidhjes së problemit të vijës së plotë të Palo Alto Networks firewalls të gjeneratës së ardhshme. Studentët do të marrin përvojë praktike për zgjidhjen e problemeve të sigurisë, rrjetëzimit, parandalimit të kërcënimeve, prerjeve dhe karakteristikave të raportimit të sistemit operativ Palo Alto Networks PAN-OS. Pas përfundimit të kësaj klase, studentët do të kenë njohuri të hollësishme se si të zgjidhin dukshmërinë dhe kontrollin mbi aplikacionet, përdoruesit dhe përmbajtjen

Parakushtet për Firewall 8.0 - Debug dhe Certifikimi i Troubleshoot

 • Përfundimi i PAN 201 & 205
 • Njohja në thellësi e Siguri konceptet
 • Përvojë pune në pajisjet Palo Alto

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • 8.0 FIREWALL - DEBUG DHE TROUBLESHOOT (EDU-311) trajnime në Gurgaon
 • 8.0 FIREWALL - DEBUG DHE PROBLEMET E PROBLEMEVE (EDU-311) Kostoja e certifikimit në Gurgaon
 • Instituti për FIREWALL 8.0 - DEBUG DHE TROUBLESHOOT (EDU-311) në gurgaon
 • 8.0 FIREWALL - DEBUG DHE TROUBLESHOOT (EDU-311) në Gurgaon
 • 8.0 FIREWALL - DEBUG DHE TROUBLESHOOT (EDU-311) certifikim në Gurgaon
 • 8.0-FIREWALL - DEBUG DHE PROBLEMET E NDIKIMIT (EDU-311) në Gurgaon
 • Best 8.0 FIREWALL - DEBUG DHE TROUBLESHOOT (EDU-311) Trajnimi Online
 • 8.0 FIREWALL - DEBUG DHE TROUBLESHOOT (EDU-311) trajnimi
Seksioni 1Metodologjia e zgjidhjes së problemeve
Seksioni 2Krahasimet e platformës kur zgjidhen problemet
Seksioni 3Flow Logic
Seksioni 4Zgjidhja e problemeve të administratës
Seksioni 5Shtresë 3Troubleshooting
Seksioni 6Zgjidhja e problemeve të politikave
Seksioni 7Zgjidhja e problemeve të ID-së së përdoruesit
Seksioni 8Zgjidhja e problemeve VPN
Seksioni 9Global Protect Troubleshooting
Seksioni 10Zgjidhja e problemeve të performancës