TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

FortiAnalyzer

Kursi i Trajnimit FortiAnalyzer & Certifikimi

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kursi i Trajnimit FortiAnalyzer

Në këtë klasë, ju do të mësoni se si të përdorni FortiAnalyzer. Ju do të eksploroni konfigurimin, regjistrimin e pajisjeve mbështetëse dhe sigurimin e komunikimit, menaxhimin e regjistrave dhe arkivave, dhe konfigurimin e raporteve të paracaktuara dhe të personalizuara. Ky kurs siguron një kuptim të mirë se si të integrohet FortiAnalyzer në infrastrukturën tuaj të ndërgjegjësimit të rrjetit.

Publiku i synuar i Trajnimi FortiAnalyzer

La Kursi FortiAnalyzer është menduar për networking dhe profesionistët e sigurisë të cilët janë të përfshirë në menaxhimin e përditshëm të një FortiAnalyzer aplikim dhe informacion për sigurinë e FortiGatit. Kjo përfshin menaxherët e rrjetit dhe administratorët, megjithatë instaluesit, inxhinierët e shitjeve, inxhinierët e sistemeve, inxhinierët e shërbimeve profesionale (presales dhe post-sales) dhe profesionistë të mbështetjes teknike gjithashtu mund të përfitojnë nga ky kurs.

Prerequisites for FortiAnalyzer Certification

  • NSE-4 Paper-I & Paper-II përfundoi

Course Outline Duration: 1 Day

  • Moduli-1: Përmbledhje
  • Moduli-2: Konfigurimi & Administrimi
  • Moduli-3: Regjistrimi i pajisjes
  • Moduli-4: Duke punuar me shkrimet & Arritjet
  • Moduli-5: Raportet

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Kontakti.


Shqyrtime