TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
FortiGate I

Krijoj kursin e trajnimit dhe certifikimin

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Përmbledhje e kursit të trajnimit FortiGate I

Në këtë klasë, ju do të mësoni se si të përdorni FortiAnalyzer. Ju do të eksploroni konfigurimin, regjistrimin e pajisjeve mbështetëse dhe sigurimin e komunikimit, menaxhimin e regjistrave dhe arkivave, dhe konfigurimin e raporteve të paracaktuara dhe të personalizuara. Ky kurs siguron një kuptim të mirë se si të integrohet FortiAnalyzer në infrastrukturën tuaj të ndërgjegjësimit të rrjetit.

Intended Audience of Fortigate – I Training :

Kursi FortiGate I është i dedikuar për cilindo që është përgjegjës për menaxhimin e përditshëm të një pajisje FortiGate. Kjo përfshin menaxherët e rrjetit, administratorët, instaluesit, inxhinierë shitjesh, inxhinierë të sistemeve, inxhinierë profesionistë të shërbimeve (presales dhe pas shitjes) dhe profesionistë të mbështetjes teknike. Kushdo që planifikon të marrë kursin FortiGate II rekomandohet fuqishëm që të përfundojë kursin e FortiGate I parë.

Parakushtet për kursin e certifikimit Fortigate - I:

 • Njohja e fortë e protokolleve TCP / IP
 • Njohja themelore e firewalleve

Course Outline Duration: 2 Days

 • Moduli-1: Hyrje në fortinet
 • Moduli-2: Politikat Firewall
 • Moduli-3: Authentication
 • Moduli-4: SSL VPN
 • Moduli-5: IPSEC bazë VPN
 • Moduli-6: Antivirus
 • Moduli-7: Proxy eksplicite
 • Moduli-8: Webfilter
 • Moduli-9: Kontrolli i Aplikimit
 • Moduli-10: Logging & Monitoring

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.