TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
FortiGate II

Kursi i Trajnimit FortiGate II & Certifikimi

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kurs trajnimi FortiGate II

Në këtë klasë, ju do të mësoni rrjetin dhe sigurinë e avancuar të FortiGate. Temat përfshijnë veçoritë zakonisht në rrjetet komplekse ose më të mëdha të ndërmarrjes / MSSP, siç janë rutimi i avancuar, mënyra transparente, infrastruktura e tepërt, IPsec VPN i avancuar, SPI, SSO, parandalimi i rrjedhjes së të dhënave, diagnostifikimi dhe performanca gjobë.

Audienca e synuar e Trajnimit FortiGate II

La FortiGate I kurs është menduar për këdo që është përgjegjës për menaxhimin e përditshëm të një pajisje FortiGate. Kjo perfshinmenaxherët e rrjetit, administratorët, instaluesit, inxhinierët e shitjes, inxhinierët e sistemeve, inxhinierët e shërbimeve profesionale (presales dhe pas shitjes) dhe profesionistë të mbështetjes teknike. Kushdo që planifikon të marrë kursin FortiGate II rekomandohet fuqishëm që të përfundojë kursin e FortiGate I parë.

Parakushtet për certifikimin e FortiGate II

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 • Moduli-1: Routimi
 • Moduli-2: Fushat Virtuale
 • Moduli-3: Modaliteti Transparent
 • Moduli-4: Disponueshmëria e Lartë
 • Moduli-5: Advance IPSEC VPN
 • Moduli-6: Sistemi i Parandalimit të Intrusion
 • Moduli-7: FSSO
 • Moduli-8: Operacionet e Certifikatave
 • Moduli-9: Parandalimi i Rrjedhjes së të Dhënave
 • Moduli-10: Diagnostika
 • Moduli-11: Përshpejtimi i pajisjeve
 • Moduli-12: IPv6

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime