TipiKursi online
REGJISTRI
FortiMail

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

FortiMail

Në këtë klasë, ju do të mësoni se si të përdorni FortiMail. Në laboratorët interaktivë, ju do të eksploroni rolin e FortiMail si një pajisje të specializuar dhe si karakteristikat e tij shtrihen përtej filtrimit të emailit FortiGate për të siguruar siguri të lartë dhe më të thellë për komunikimet kritike të biznesit. Ju do të analizoni sfidat e sigurisë së MMS dhe email-it që administratorët e bizneseve të vogla përballen me transportuesit. Këto baza themelore administrative do t'ju sigurojnë një kuptim të qartë se ku dhe si do të vendosni dhe troubleshoot FortiMail, përfshirë integrimin e FortiSandbox.

Audienca e synuar

Çdokush që është përgjegjës për menaxhimin e përditshëm të një pajisje FortiMail.

Parakushtet:

 • Përvoja me serverat e emailit
 • Kuptimi themelor i sigurisë së rrjetit

Course Outline Duration: 2 Days

 • Konceptet e Email-it
 • Setup bazë
 • Modaliteti i serverit
 • Access Control
 • SSL / TLS
 • Monitorimi i Sesionit
 • Antivirus & Content Inspection
 • Anti-spam
 • IBE
 • Disponueshmëri e lartë
 • Gateway & Transparent Mode
 • Diagnostics

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.